komedia jest super:) czego wy wielcy krytycy spodziewaliscie sie? dramatu ? przeciez to
jest komedia !!!!!!! co prawda duzo przeklenstw ale jakos cala sala sie smiala doslownie
non stop razem ze mna :) naprawde dawno nie widzialam tak dobrej komedii, nawet nie
wiem czy kiedys sie tak usmialam w kinie ze az mnie brzuch bolal :D polecam ten film
ludziom ktorzy podchodza do takich filmow na luzie:D i nie oczekuja niewiadomo jakiego
przekazu ;/ wielcy krytycy wszyscy sie znalezli a wiekszosci z was nie pasuje zaden film bo
najwidoczniej lubicie sobie ponarzekac a szczegolnie na polskie kino!!! WEEKEND
napewno nie jest podobny do CIACHA!!! ogladalam Ciacho i dla mnie to kompletnie
denny film i nie ma porownania z WEEKENDEM! Cezaremu wyszedl pierwszy debiut
filmowy:) wspolczuje mu tylko ze przez takich wielkich znawcow kina jakimi sa Polacy film
ma zrujnowana opinie. a pewnie jakby to byl amerykanski film to wszystkim by sie tu
podobal . pfff
ja naprawde polecam film szczegolnie widowni mlodej i z duzym pozuciem humoru :)
wiadomo ze ludziom w podeszlym wieku nie spodobaja sie te przeklenstwa itp.. ale to
miala byc komedia i Pazura wypowiadal sie czego sie mozna spodziewac wiec jak
komus cos nie pasuje to mogl sobie najpierw przeczytac recenzje a dopero potem
wybierac sie do kina a nie teraz plakac bo ojeeej 20zl pzepadlo:( tak to dla was duzo? a
na kino macie zeby isc? a potem domagac sie zwrotu? trzeba bylo uwazac na co sie idzie
jak sie nie podoba i tyle . pozdrawiam :)
Lipny film , Pazura bierze sie za cos o czym nie ma pojęcia , w tym przypadku reżyseriaa , po prostu kolejna beznadziejna polska komedia . Jako reżyser - amator ,a takze zapalony kamerzysta moglbym nieco lepiej poprowadzic ruchy kamery w niektórych scenach filmu .
A ja bym był lepszym papieżem niż Benedykt 16. Oh, zaraz, przecież ja w Boga nie wierze.
Nie ma to jak konstruktywny krytycyzm, "beznadziejna i już".
reżyser-amator, krytyk-amator, może weź się do czegoś na poważnie, a może do niczego się nie nadajesz;) hihi