PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537546}
4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56796
2,0 17 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend

Mam niewątpliwą przyjemność bycia w sytuacji, w której nie mam pojęcia o filmie.
I nie tylko nie wiem o co w nim chodzi, ale w dodatku nie byłem na nim.

Dziwne są te komentarze.
Wszak CP to znana postać i chyba nie może być prawdą, że nakręcił film, knocąc go przy tym nie miłosiernie.
Jak piszecie "wychodzicie w trakcie" - mnie to nie dziwi, bo z Gwiezdnych Wojen czy Matrixa ludzie wychodzili, a co dopiero z polskiego filmu.

Moja ocena pre to 10/10.

ocenił(a) film na 1
Lord_Satham

Według mnie coś takiego jak ocena "pre" jest głupotą, ale przynajmniej jej nie wystawiłeś na profilu filmu :P A na filmie dzisiaj byłem. Podobał mi się i nie rozumiem osób, które mówią coś w stylu "to było dla Neandertalczyków", to miał być prosty film, z prostym humorem i mnóstwem akcji. Po co więc napalać się na coś innego i pod tym kątem to oceniać? Moja ocena to 9/10, bo to prawdziwe arcydzieło wśród współczesnego polskiego chłamu. I zanim ktoś mnie obrazi nazywając neandertalczykiem to powiem, że jeśli chodzi o humor to najbardziej lubię coś w stylu C. K. Dezerterów. Więc raczej inteligentny humor, a mimo to, przy tym filmie świetnie się bawiłem. I tak powinno być. Po co napalać się na inteligentny, głęboki film, jak to nie było nawet zamierzone? Potraktujcie to jaki taki odmóżdżacz, całkiem przyjemne kino akcji ;D

drax113

Nie jesteś Neandertalczykiem skoro lubisz (i rozumiesz) CK Dezerterów.
Moja "pre" to żart, ocenę dam po obejrzeniu.

Lord_Satham

No i dobra, byłem.

A czego to niektórzy się spodziewali po Pazurze?
Na sali wszyscy komentujący przed seansem byli negatywnie nastawieni.
W czasie, masa śmiechu - ludziom się podobało.
I zasadniczo mnie też.

Nie jest to jakaś rewelacja, bo wmieszano masę scen z różnych filmów, ale teksty są w sumie śmieszne.
Sama historia banalna, ale po co komu coś więcej?
To taki typowy film dla facetów przy browarze, a nie dla dziewcząt z kościelnego stowarzyszenia.

Pe.dałek i Frycz niezłe kreacje, reszta taka sobie.

6,5/10.

Ps. Na pytanie czy TAK, czy NIE...każdy powinien sobie sam iść i zdanie wyrobić, a nie czytać teksty ludzi, którzy już byli i mają na ten temat swoje zdanie.

ocenił(a) film na 8
Lord_Satham

Byłem dzisiaj na tym filmie i nawet mimo tego, że jak zauważyłem wyróżniam się w tłumie to film naprawdę mi się spodobał, śmiechu na sali było co niemiara. Moja ocena 8/10. Na pewno obejrzę ten film jeszcze raz. I czekam na kolejny film Cezarego Pazury :]