PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537546}
4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56770
2,0 17 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend

TOTALNA PARODIA!

ocenił(a) film na 1

Moja ocena to-minus sto!
obejrzałam ten film ponieważ chciałam sie dowiedzieć czy jest naprawde do niczego,nie
myliliście się!totalan parodia głupia komedyjka która wogóle mnie nie rozśmieszyła!a wręcz
przeciwnie dobiła głupim chamstwem!
jakies zwolnione sceny jak z "matrixa"(śmiechu warte!)
ten film jest dla nierobów którzy nic nie mają do roboty tylko picie piwa pasienie
burzucha,którzy kąpletnie sie nie znaja na dobrym kinie,ten film powinien mieć ocene
conajmniej 2.0!
co to ma być do cholery?

Sol1987

dokładnie,nie da sie tego oglądać1/10.

Sol1987

po 40min.wyszłam z kina.

ocenił(a) film na 1
A_D_J

wytrzymałaś???????

Sol1987

szczerze?ledwo!

ocenił(a) film na 7
A_D_J

jak dla mnie teksty może chamskie ale fajne
ma swojski klimat trochę tajemniczy ;p
nie musicie mnie rozumieć

" Moja ocena to-minus sto!
obejrzałam ten film ponieważ chciałam sie dowiedzieć czy jest naprawde do niczego,nie
myliliście się!totalan parodia głupia komedyjka która wogóle mnie nie rozśmieszyła!a wręcz
przeciwnie dobiła głupim chamstwem!
jakies zwolnione sceny jak z "matrixa"(śmiechu warte!)
ten film jest dla nierobów którzy nic nie mają do roboty tylko picie piwa pasienie
burzucha,którzy kąpletnie sie nie znaja na dobrym kinie,ten film powinien mieć ocene
conajmniej 2.0!
co to ma być do cholery? "
Czy ty aby nie przesadzasz ?
chyba kiepskiego filmu nie widziałaś ;p
było parę zjechanych scen i trochę monotonii ale ja dałbym 6.5 a że nie ma takiej oceny daję 7/10
...

Sol1987

ten film jednym słowem to porażka!!!!!!!!!!!

Sol1987

Dokładnie! To PARODIA!

Tylko jak na parodię nie zasługuje na ocenę 1/10...
Ale cóż, ja też kiedyś oceniłam kill billa na 2, bo tak wybitnie był dla mnie żałosny.

ocenił(a) film na 1
Bris

większośc polskich filmów(z dawnych lat jest dobra)a teraz to sami nie wiedzą co kręcą,porażka.........

Sol1987

"ten film jest dla nierobów którzy nic nie mają do roboty tylko picie piwa pasienie
conajmniej 2.0!
co to ma być do cholery?"

to trzeba bylo film wyłączyc, to po pierwsze, a po drugie to niech sie użytkownik pisać nauczy ! ja nie znam słowa kąpletnie lecz kompletnie! nie ładnie jest się wyrażać w taki sposób w ludziach jak samemu jest się kompletnym nieukiem!

ocenił(a) film na 1
hippiska123

A ja nie znam słów "nie ładnie", znam za to słowo "nieładnie". Nie z przysłówkami piszemy łącznie - uczona istoto. O interpunkcji nie wspomnę.
Co do weekendu, jest to jedyny film, którego końca nie dotrwałem w kinie.

Sol1987

właśnie laska nauczyć sie pisać!;D;>>>>>>>>>

ocenił(a) film na 1
A_D_J

o odzywa sie znawczyni;)

Sol1987

musiałam;p

ocenił(a) film na 5
Sol1987

Ostatnio wszystko idzie na jeden łeb:) Najgorzej te wulgarne teksty. Może i zabawne. Ale....! Nie wiem jakaś moda:D

Daniel_77

W amerykańskich filmach sensacyjnych/akcji/gangsterskich/komediach (szczególnie w filmach Tarantino) co chwila lecą ostre bluzgi... A nikogo to nie przeszkadza.
To może "Dzień Świra" należy ocenić na 2, za te k**y?

Nie, no dobra, wiem o co Ci chodzi :) Mnie osobiście też to razi.

ocenił(a) film na 1
Sol1987

Całkowicie się zgadzam. 10 miliardów lat świetlnych poniżej dna.

ocenił(a) film na 1
Sol1987

Nie oglądać, broń boże nie dać zarobić na tym gniocie, piętnować żeby się nie powtórzyło.

ocenił(a) film na 8
Leveler

Błagam was niech mi ktoś napisze, dlaczego ten film dla niego jest porażką. Bo tak naprawde to was za nic nie rozumiem.
Ogromna część ludzi tutaj pisze tylko że ten film jest porażką nie wiem dlaczego. chyba poprostu jak widzicie złą ocene film
napewno musi być beznadziejny...

ocenił(a) film na 1
killer19xx

Dlaczego film jest porażką? Ależ proszę bardzo - tanie efekty, wszystko wygląda jak parodia (ale jak na parodię też jest zrealizowane fatalnie), wiejąca z ekranu bieda i niski budżet (np "genialny" pościg pod koniec). I to by się jeszcze dało znieść, ale: gra aktorska jest fatalna, kompromituje się tu nawet niezły małaszyński, no i kluczowa sprawa - humor jest wręcz fatalny. Żarty są prostackie, bawić mogą chyba tylko ludzi z jednocyfrowym ilorazem inteligencji (bez obrazy). To jest po prostu film dla półgłówków, którzy lubią śmiać się z przekleństw, gejów albo pierdzenia w windzie. No i niestety jak widać trochę ludzi w naszym kraju jest wręcz zachwyconym tym poziomem humoru. I to jest smutne. Myślę że to wystarczy za uzasadnienie dlaczego ten film nawet na 1 wg mnie nie zasługuje.

ocenił(a) film na 1
Sol1987

widziałam ten film na you tubie , był w 8 częściach, na 5 juz nie bylam w stanie tego dalej oglądać... i wylaczylam na 6 bedac tak wkurzona i zirytowana debilizmem i taniochą.... ze sobie tego ludzie wyobrazic nie mozecie...

ocenił(a) film na 1
Sol1987

a ja się przynajmniej pośmiałam z "efektów specjalnych" :D