PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=537546}
4,7 57 tys. ocen
4,7 10 1 56796
2,0 17 krytyków
Weekend
powrót do forum filmu Weekend

Nie wiem jak można bezkarnie robić ludzi w bambuko panie Pazura, ale to jest numer tylko na ten jeden raz. Więcej na żaden z Pana filmów nie pójdę. Dla mnie to jest robienie idiotów z nas Polaków - Cezary gwarantował dobrą zabawę to niech teraz odda kasę, bo ja się nawet raz nie zaśmiałem - Ujmę to inaczej - Oddaj mi Cezary moje 5 dych za bilety!. Weekend to nie jest komedia, tylko dramat i to reżyserski! Kto się wróblem urodził to "reżyserem" nie umrze. Robić zlepek jakiś głupich scen i sprzedawać to jako komedia to totalne przegięcie i oszustwo. Chciałbym zrozumieć, że jak się ma młodą żonę to "reżyser" ma duże wydatki, że "aktorzy" chcą kasę zgarniać jak największą i nie ważne dla nich w czym grają i jak to wpłynie na ich odbiór w oczach widzów, jednak nie mieści mi się to w głowie. Niestety potwierdza się stara reguła że jak film jest reklamowany głośno i na wszelki możliwy sposób to jest to szmira. I jak wlazłem na Facebooka i zobaczyłem te pochlebstwa w temacie filmu Weekend to na wymioty mnie bierze, bleeeh...

Volwer

zgadzam się.
Film reklamowany jako przezabawna komedia połączona z kinem akcji jest po prostu nudny.
Napisze krótko - cała historia bez ładu i składu,
jest PARĘ, powtarzam PARĘ zabawnych tekstów, większość jest jednak skierowana do osób z inteligencja ameby, do tego mało zabawna i dość żenująca.
Nie chce mi sie właściwie tego badziewia opisywać.
Ostatnimi na prawde zabawnymi komedyjkami polskimi sa dla mnie Fuks, Poranek Kojota i chłopaki nie płaczą - pierdoły z octem, ale przynajmniej zabawne, z jako taka akcja i dośc sensowne.
Dziekuję.

Ps. Nie jestem złośliwą małpą, ale patrząc obiektywnie - małżonka Pazury jest bardziej drewniana niż parkiet w moim pokoju.

ocenił(a) film na 1
waleczny_kurczak_III

A tak wogole to czemu ten film ma tak wysoka note bo w mojej ocenie zasługuje na 1\10

ocenił(a) film na 1
Damietto

Racja