w 90% przypadków ocenili tylko ten jeden film i o dziwo konto założyli nie dawno.
hm.. powtórka z ciacha? czy producenci nie nauczyli się, że takim czymś robią sobie na szkodę?
275 tysięcy widzów podczas pierwszego weekendu, dowodzi, że producenci "Weekendu" czyniąc takowe praktyki... dobrze robią. Zarazem przypominam, że totalnie biczowany film "Ja wam pokażę" obejrzało u nas grubo ponad milion widzów, a nawet chwytliwych gwiazd w obsadzie tam nie było, gdyż Wolszczak czy Delonga trudno uznać za gwiazdy pierwszej wielkości...
Widać rodacy chcą sami sprawdzać czy jest aż tak źle jak większośc mówi, a te udawane głosy zachwytu... cóż, sieją wątpliwości.
Ja założyłem konto wczoraj i tylko po to żeby zachwalić Weekend. Do tej pory się nie udzielałem, tylko czytałem opinie ale to co się dzieje przy tym filmie to jakaś masakra. Nie rozumiem dlaczego jesteście tak negatywnie do niego nastawieni. Ktoś usłyszał bluzgi na ekranie i od razu ocenia 1/10. A ile bluzgają w amerykańskich filmach? Ach, zapomniałem... Oglądając filmy z lektorem nawet tego nie zauważacie ;) Dla mnie Weekend nie był jakąś rewelacją ale był dobrą komedią kryminalną, którą oceniłem na 7/10. A teraz możecie zgadywać ile mi płacą za te komentarze ;)
Masz prawo do swojej opinii, tak samo jak ja do mojej. A ile Ci płacą, nie wiem, nie moja sprawa. Nawet mnie to nie interesuje. vasil_zajcev dokonał jednak trafnej obserwacji, bynajmniej nie na przykładnie jednego czy dwóch użytkowników serwisu.
P.S. W kinach nie ma filmów z lektorem.
P.S. 2 Logować się specjalnie, aby zachwalać jakiś (twoim zdaniem) dobry film? Po co? Piszesz, za przeproszeniem, raport mniejszości?
Tak, założyłem specjalnie konto po to, żeby osoby które się wahają przekonać do tego filmu, bo czytając opinie na FW można odnieść wrażenie, że ten film to porażka a moim zdaniem jest wręcz przeciwnie
Przeciwieństwem porażki jest chyba sukces. Dlaczego w takim razie dajesz jedynie 7/10? Doceń "dobre" rodzime kino!
Dałem 7/10, bo nie uważam, żeby film był aż tak wybitny żeby oceniać go wyżej. Miał kilka niedoróbek, kilka rzeczy mi się nie podobało ale mimo to całkiem nieźle się na nim bawiłem. Nie przepadam za polskimi filmami, które w ostatnim czasie się ukazywały dlatego jest to dla mnie pewien sukces, że wraca dobre kino z lat '90 i mam nadzieję na więcej filmów w tym klimacie.
''Dałem 7/10, bo nie uważam, żeby film był aż tak wybitny żeby oceniać go wyżej. Miał kilka niedoróbek, kilka rzeczy mi się nie podobało ale mimo to całkiem nieźle się na nim bawiłem. Nie przepadam za polskimi filmami, które w ostatnim czasie się ukazywały dlatego jest to dla mnie pewien sukces, że wraca dobre kino z lat '90 i mam nadzieję na więcej filmów w tym klimacie.''
Zgadzam się. Sceny walki były mocno przesadzone, ale nie żałuję, że wydałam pieniądze na bilet do kina. Teksty były dobre. Wilczak i Frycz zagrali bardzo dobrze. I to, ze ten film mi się podobał nie oznacza, ze jestem neandertalczykiem. Dziękuje, do widzenia.
co do PS. nie ma filmów z lektorem? są ale nie w cinema, czy multikinie, a jakby co to są z dubbingiem
nie spodziewałem się, takiej wymiany, ale mogę powiedzieć, iż nie wiem jaki by musiałby być by zasłużyć na więcej niż 6. Bo jeśli ktoś da mu 7 to przepraszam taki film jak 13 dzielnica - pierwszy lepszy - któremu co prawda dałem 9 lub 10 (prywatne powody)to większość tez daje 7 i kolega chce powiedzieć, że iż gatunkowo filmy podobne zasługują na to samo? Przepraszam, ale nie.
Masakra. Żeby tak nisko spaść aby płacić za chwalenie filmu.... i tak sama nisko aby takie zlecenie przyjąć...