Jak na polskie kino dawno nie widziałem tak dobrego filmu w którym "coś" się dzieje! Można by powiedzieć, że będąc w kinie widziałem film akcji. Oglądając nie nudziłem się, wręcz przeciwnie film swoją fabuła bardzo wciągał. Jestem miłośnikiem filmów sensacyjnych i łączenia gatunków. Byłem bardzo pozytywnie zaskoczony, że kilka razy miałem okazję zaśmiać się z dialogów w filmie, które były typowe dla polskiego społeczeństwa. Dzieł Pazury na prawdę warto zobaczyc, szkoda tylko, że akcja została bardzo sztywno zaprezentowana, ma na myśli to, że strzelaniny itd sprawiały, że chciałem schowac głowę w piasek. Ale jak powtarzam jak na polskie kino i tak bardzo dobrze. Brawo panie Cezary!
i pare grosikow za posta zarobione !!!! Przedsiebiorcza da dzisiejsza mlodzierz no i Cezary tworzy nowe miejsca pracy , ten weekend to pozyteczny film^^
jestem niezmiernie wdzieczny, powodzenia w ratowania swiata ;d ty to chyba naprawde nie masz zycia prywatnego, jesli sledzisz to forum i jak tylko komus sie film spodoba, piszesz to samo. radzilbym uzyc kopiuj wklej, szybciej zrobisz z siebie kretyna
przynajmniej za kilka groszy gówna nie zachwalam hehe ! Dlaczego mnie wyzywasz od kretynów ja tego nie robie w stosunku do Ciebie moj ulubiony de niro ?
nic dziwnego ze tego nie robisz, skoro dotad podawalem logiczne argumenty, ale ktos, kto nie potrafi zrozumiec, ze sa osoby ktorym ten film sie po prostu podobal i moga se go wychwalac ile im sie zywnie podoba, bez forsy, zwyczajnie jest debilem
Jak juz tak sie domagasz argumentów powinienes sie zainteresowac formą promocji, w tym przypadku internetoą . Jest to tak zwany marketing szeptany, w niezdrowej formie takowej praktyki wynajęci ludzie wmawiaja na najpopularniejszych forach ludzią ze cos co w rzeczywistosci jest mega gównem zasługuje na wyniesienie pod niebiosa . Tu jak i pod takimi filmami jak ciacho czy kochaj i tancz ta praktyka jest nad wyraz widoczna, kazdy imbecyl zauwazy wysyp lewych kat powstalych przed premiera filmu wychwalajacych te beznadziejne przypadki i to wlasnie budzi we mnie nie smak . To pospolite oszustwo ! Tobie film Weekend strasznie sie podobal wiec nie licze na to ze to zrozumiesz ^^ pozdrawiam ! Dodam że jesli posadzilem Ciebie o ta praktykę niesprawiedliwie to przepraszam .
OK, podobał się, tylko dlaczego? Czytam "fajne dialogi", ktoś prosi o przykład fajnego dialogu, cisza.
tu masz, co o tym filmie sadze: http://www.filmweb.pl/film/Weekend-2011-537546/discussion/Swieze+wrazenia+d,1536 231
tu masz, ktore teksty mi sie podobaly:
http://www.filmweb.pl/film/Weekend-2011-537546/discussion/najlepsze+teksty!,1537 049
ogolnie w filmie smieszyly mnie jeszcze inne dialogi i sceny, moze mniej, moze bardziej wulgarne, ale juz ich nie pamietam slowo w slowo, wiec nie chcialem przekrecac. i bez watpienia do tego ze mi sie ten film podobal przyczynilo sie to, ze nie oczekiwalem od tego filmu niczego wybitnego, a raczej oczekiwalem czegos dennego, prostego w odbiorze, dlatego film mnie nie zawiodl ani troche ;d
Nie rozumiem argumentacji: ten film był niezły, bo oczekiwałem czegoś dennego i nie zawiodłem się.
"Weekend" powinien mieć średnią jak "Przekręt", albo "Porachunki".... chryste, de niro, weź się puknij w głowę i zastanów ze 100 razy zanim napiszesz coś tak idiotycznego. Nawet rozumiem, że mógł się podobać, prosty film dla prostych ludzi, poziom Ciacha i innych superprodukcji polskich, ostatnich lat, ale porównywanie tego gówna do bardzo dobrych filmów to grzech, lub oznaka idiotyzmu.
"Jak na polskie kino i tak bardzo dobrze"
Właśnie wracam z kina. Który polski film jest gorszy? (nie licząc Wiedźmina)
Do tego "8" zapomniałeś najpierw napisać 0,00000000000000000000000000 :) ...do tego wytnij komentarz i wtedy w 100% się zgodzę!!
Film przypadł mi do gustu, wychodzę z założenia, że nie wolno czytać komentarzy na filmwebie przed pójściem do kina, bo jakikolwiek by polski film nie był zawsze będzie beznadziejny (wg. większości), a tu proszę, miłe zaskoczenie, raczej przewidywalny ;) ale śmieszny i lekki! Pozdrawiam!
nie jakikolwiek imbecylu tylko kazde gowno jest jechane , jak kasjerka w markecie pcha ci zielona kielbase tez nie skaczesz z radosci pod sufit !