miałem film obejrzeć, ale widzę, że jest ewidentnie umieszany ideologicznie bo za dużo osób to zauważyło jak na przypadek... Film oglądam by od tego bagna odpocząć, a jak ma mi jakiś pajac wciskać swoje feministyczno-lewicowe ideologię to ja już wolę iść Korwina na youtubie pooglądać bo będzie to większa wartość merytoryczna. I znów produkcja europejska musi swoje wizje biednych i ucisnionych wciskać. Tymczasem mężczyźni w UK celowo cudują i wynajmują własne mieszkania by ich kobieta (partnerka) z mieszkania nie wywaliła bo to facet jest zawsze winny, nawet jak jest tylko słowo. Ogólnie na zachodzie spada dzietność i ogólnie liczba ślubów bo faceci się już boją i się to po prostu nie opłaca - facet głównie na tym traci aktualnie w razie czego. To samo u nas powoli nadchodzi bo kobiety są "uciśnione", tymczasem kto by nie zdradził, nie zepsuł związku to dom i opieka nad dziećmi należy się kobiecie w 90% przypadków xD Kobietom daje się przywileje, a facetów ogranicza.
A o naciskaniu na chrześcijaństwo co jest tak bardzo modne w tych TOLERANCYJNYCH lewicowych zachodnich krajach w których film był robiony (chrześcijaństwo to najbardziej prześladowana religia na ziemi tak przy okazji) to już nawet nie chce mi się pisać. W każdym bądź razie gimbo-ateiści wymieszani z pożytecznymi nowoczesnymi idiotami mają pożywkę i powód do gówno-burz.
W filmie trochę brakuje pierwszomajowych pochodów i bezpośredniego nawiązania do Marksa ale jednak jest to zwykły film propagandowy. Coś w stylu nazistowskiego "Żyda Sussa" tylko, że tutaj za czarny charakter robi chrześcijański pastor. Gdyby scenarzyści walili więcej kokainy to pewnie by tak odpłynęli, że widzielibyśmy chrześcijanina psychopatę z czerwoną opaską ze swastyką na ramieniu co by nawet upośledzonym intelektualnie wskazywało gdzie jest dobry charakter a gdzie zły.
Idź sobie pisać swoje brednie gdzie indziej. To jest Filmweb, a nie fanpage twojego korwinka.
chłopcze, podałem przejaskrawiony przykład, który miał pokazać jak słabe są takie produkcje, tymczasem ty wyciągnąłeś z tego wniosek, że jestem korwinowcem xD Typowa dyskusja z lewakiem - będzie wyciągał wnioski, których nie ma, a pasują mu do jego toru myślenia i będzie ciągnął... Szkoda pisać. Ten film jest skierowany właśnie do takich plujących się ludzi jak ty i jak widać po twojej ocenie, pasuje znakomicie.