7,6 224 tys. ocen
7,6 10 1 224197
7,8 66 krytyków
Wesele
powrót do forum filmu Wesele

Według mnie są 2 możliwości Kasia z kamerzystą lub ksiądz. Eluśka i Mundek odpadaja bo odjechali razem 1min wczesniej, notariusz też bo widać jak na końcu filmu jak wsyscy odjezdzaja to notariusz stoi pod plotem a pozniej na drodze. No to kur*** kto?!?!

slawus62

Jest trzecia możliwość - okradł go ktoś zupełnie inny, nie będący uczestnikiem wesela.

slawus62

Wieśka okradł jego "szwagier" wraz z jego kumplami, którzy dojechali później na wesele czarnym Audi A6. Po rozliczeniu się z kwitów za auto, wsiedli do samochodu i odjechali. Wiesiek po jakimś czasie musiał znowu pojechać do szklarni po kasę (znowu jakiś interes :) ) i jak dochodził narąbany do siebie do domu, to mijało go przed domem właśnie Audi A6. "Szwagier" nie był głupi i musiał podpatrzeć, gdzie Wiesiek wcześniej jechał po kasę. Również, ale tego nie jestem pewien, to oni podrzucili dla jaj dziadka do futerału po kontrabasie. Wiesiek został przez kozaków większych od niego w całości wydymany...

ocenił(a) film na 10
slawus62

zdecydowanie ksiądz jest tu faworytem. zwroc uwage na moment gdy wojnar idzie do chaty (pada deszcz, tuż przed sceną gdy mundek przyjechał po zone wojnara) mija go ksiadz w audi. Wszystko wskazuje na niego.

ocenił(a) film na 10
Gibon_Szybkoreki

jeszcze dodam ze ksiadz musiał byc we współpracy z gangsterami.najpierw wilczak z kolegami opuszczali wesele audicą o numerze rej. WZ 410D , pozniej tą samą jechał ksiądz

Gibon_Szybkoreki

Kiedy jest scena jak ksiądz wsiada, bądź wysiada z tego audi właśnie?

ocenił(a) film na 10
bedbet

jest tylko scena jak mija Wojnara czarnym audi gdy ten idzie po kasę

Gibon_Szybkoreki

No właśnie. Moim zdaniem to zdecydowanie nie był ksiądz!

ocenił(a) film na 10
bedbet

już to jest dziwne że ksiądz był w zmowie z gangsterami.wydaje się że nawet jechał w tym kierunku co szedł wojnar. Historia księdza rabującego poza ttym ma największe jaja

Gibon_Szybkoreki

Poczytajcie moje wcześniejsze wywody na ten temat.
Ksiądz nie mógł tego zrobić bo jechał przecież w przeciwną stronę niż dom Wieśka !