7,6 224 tys. ocen
7,6 10 1 224197
7,8 66 krytyków
Wesele
powrót do forum filmu Wesele

Smutny, ale jednak prawdziwy obraz, co trzeciej tradycyjnej rodziny.

ocenił(a) film na 10
loko_3

przede wszsystkim swietny film i genialna gra aktorska!:)

sanczopansa

a Przede wszystkim znakomity pomysł.

ocenił(a) film na 8
loko_3

Niestety, masz rację.

loko_3

A co ci się nie podoba w obrazie polskiej rodziny? Ja tam czułem dumę z rodaków jak oglądałem ten film.

ocenił(a) film na 8
loko_3

To że w Twoim domu panuje szambo głupoty, prostactwa, prymitywizmu, awanturnictwa i pijaństwa nie znaczy że w Moim domu też. Wykaż trochę kultury wobec innych użytkowników! Kompletna dziecinada i niedojrzałość poprzedzona kompleksem prowincjusza.

ocenił(a) film na 10
0600809730

napisal/a ze w co trzecim wiec masz szczecie.

sanczopansa

Nie mówię, że u każdego, ale taka jest nasza mentalność. Współczuje tylko tym parą, które brakiem odpowiedzialności, rozwagi muszą później na siłę pobierać się. Nie raz słyszałem, widziałem jak podczas wesela zachowują się zaproszeni goście. W tym filmie dokładnie to ukazano. Najlepiej aby było za pół darmo, wszystko brane często na kredyt bo wychodzi się z założenia "Co ludzie powiedzą..." pijaństwo, chamstwo, brak zrozumienia. To przykład tego, co jest dziś na porządku dziennym.

ocenił(a) film na 8
loko_3

"co ty pier*dolisz" - cyt. Wiesiek

ocenił(a) film na 8
Marianoitaliano_2

Zatrzęsienie bezsensownych oczepinowych zabaw, czyż nie jest tak na polskich weselach?? Tylko niektórzy wykazują się odrobiną rozsądku i ograniczają się do łapania welonu i muchy. Plus moje ulubione: 'zapłacę'.
Jak sie ktoś upiera na 2 hektary ugoru to trzeba sie zacząć zastanawiać dlaczego a nie bezsensownie oddać;) prawo ironii nr. 25