7,6 224 tys. ocen
7,6 10 1 224206
7,8 66 krytyków
Wesele
powrót do forum filmu Wesele

Pytanko?

ocenił(a) film na 10

Oglądałem film już kilka razy i dalej nie wiem skąd dziadek wziął się w tym pudle na kontrabas. Przeniósł go ktoś czy jak? Macie jakieś pomysły?

ocenił(a) film na 8
32ywis

To jest nas 2. To samo mnie zastanawiało. Może coś przeoczyliśmy?

ocenił(a) film na 10
velve

Pewnie Szwagier go przeniósł, to w końcu jego telefon znaleziono przy dziadku. Pytanie tylko jak przenieść ciało aby nikt nie zauważył co się dzieje. Słowacka wódka może ich tak sponiewierała :P

falwickster

szwagier czyli ktory?

ocenił(a) film na 9
BitterSweetBloody

Raczej kolega Szwagra, czyli Wilczak, albo któryś z jego przydupasów.

użytkownik usunięty
32ywis

Nie najlepiej to swiadczy o filmie...

ocenił(a) film na 8

podejrzewam, że scenę wycięto przy montażu

ocenił(a) film na 8
calvis

(z jakiegoś powodu nie mogę wyedytować komentarza wyżej)
podejrzewam, że scenę wycięto przy montażu i nie skompensowali jej braku w inny sposób. W ogóle sporo źle zmontowanych ujęć da się zauważyć, np w którejś rozmowie z dziadkiem w wc kamera jest na jego twarzy przez dobre 5 sekund a w tym czasie widać tam ze 3-4 cięcia.
Ale film jako całość nadal bardzo dobry

calvis

Niczego nie wycinali w tej sprawie, reżyser Smarzowski ma to do siebie że widz musi się domyślać, snuć i rozpamiętywać a nie wyłączyć jak tanią komedię dla pustych dziwek. W Weselu mieliśmy zalążek motta 'Prawda ? Nie ma takiej"
Tu największym podejrzanym jest "Szwagier" od Audi. Wojnar dzwoni do niego i akurat dzwoni komórka dziadka który takowej nie posiadał. Większym problemem jest ustalenie kto okradł na końcu Wojnara :)