PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=11656}

Więcej czadu

Pump Up the Volume
1990
7,4 9,0 tys. ocen
7,4 10 1 9032
7,0 3 krytyków
Więcej czadu
powrót do forum filmu Więcej czadu

Mało

ocenił(a) film na 9

Film jest dobry szkoda, że nie nakręcono kontynuacji. Daje 6/10

Seblo7

Ojj szkoda, szkoda :( Strasznie mnie film wkręcił, oglądam, oglądam a tu nagle PUFF koniec... :(

ocenił(a) film na 10
Najki_90

swego rodzaju kontynuacją-nawiązaniem było http://www.filmweb.pl/film/Empire+Records-1995-5410 tego samego reżysera. można zobaczyć jak niekiedy mniej coś wychodzi wg podobnej recepty.. generalnie to tylko moja opinia ;) może się spodoba - reżyser ten sam.

Goat_2

Wolałabym się dowiedzieć jak się potoczą dalsze losy postaci z Pump Up the Volume, no ale niestety... :P a Empire Records zobaczę w wolnej chwili, dzięki :)

ocenił(a) film na 7
Najki_90

A ja właśnie zobaczyłam ten film i stwierdzam iż zakończenie jest bardzo dobre. Co chciałabyś potem zobaczyć? Potyczki w sądzie, wygraną/przegraną sprawę, dalszy romans, wypowiedzi słuchaczy? Taki koniec moim zdaniem jest dość sensownym rozwiązaniem.
btw. zaskoczył mnie ten temat i zajrzałam tu tylko dlatego ponieważ autor wspomniał, iż daje ocenę 6 a pod jego loginem pisze, że dał za ten film 9.

manitu92

Po prostu bohaterowie przypadli mi do gustu, polubiłam ich i z chęcią pooglądałabym jakieś ich dalsze losy (jakiekolwiek by one nie były), tyle.

ocenił(a) film na 9
manitu92

Tak wiem pisze 6 a dałem 9 gdyż ponieważ pomyliłem się pisząc swoja wypowiedz :)

ocenił(a) film na 8
Seblo7

Jest planowana kontynuacja. Slater zostaje dyrektorem szkoły i obejmuje władzę nad radio węzłem. Puszcza w niej dyskotekową muzykę oraz prowadzi genderystyczną propagandę. Doprowadza to do buntu wśród uczniów. Wedle imdb, zdjęcia mają ruszyć na początku 2020 roku.