PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=557897}

Wiecznie żywy

Warm Bodies
2013
6,4 72 tys. ocen
6,4 10 1 72154
5,7 15 krytyków
Wiecznie żywy
powrót do forum filmu Wiecznie żywy

Pomimo tego, że uwielbiam Houlta i ze względu na to, że gra główną rolę w Warm Bodies
postanowiłam go oglądnąć, film nie urzekł mnie w ogóle. Był może nie tyle nudny, co po prostu
słaby. Fabuła jak dla mnie trochę śmieszna, chcę tutaj podkreślić ŚMIESZNA, nie zabawna.
Słyszałam, że Wiecznie Żywy porównywany jest do Zmierzchu, a nawet niektórzy uważają, iż jest
od niego o wiele lepszy. Cóż, moim zdaniem o wiele lepiej nakręcony oraz bogatszy jeśli chodzi o
fabułę, akcje itd. jest Zmierzch. Choć nie jestem fanką żadnego z filmów, w tym wypadku stawiam
na wampiry.

ocenił(a) film na 1
thedictatorofgoodtaste

Przecież ten koleś ma na maksa z*ebany ryj. Już bardziej zainteresował mnie ten jego łysy kumpel zombie.

ocenił(a) film na 2
Nashael

Kwestia gustu, choć faktycznie przyznaję się, że mój jest dość dziwny. Zawsze podobały mi się osoby, na które większość nawet by nie popatrzyła. Cóż mogę zrobić...

ocenił(a) film na 6
Nashael

Zazdrosny? :) Jak dla mnie Hoult jest niesamowicie przystojny, choć zupełnie nie w moim typie.

ocenił(a) film na 1
Oh_So_Kitty

Nie, uważam, że jestem przystojniejszy. To już nie ten wiek, żebym zazdrościł młodemu szczylowi urody ;)

ocenił(a) film na 6
Nashael

To po co piszesz "Zje*any ryj"? Niestety, ale świadczy to o Twojej kulturze osobistej A jak nie ten wiek na zazdrość to wypowiedz się na temat filmu a nie dodajesz takie kompromitujące samego siebie uwagi. :)

ocenił(a) film na 1
Oh_So_Kitty

Moja kultura osobista zależy w głównej mierze od tego z kim rozmawiam ;) Na temt filmu wypowiedziałem się w wartych tego tematach.

ocenił(a) film na 5
thedictatorofgoodtaste

Film średni, ale Hoult jak dla mnie zagrał rewelacyjnie. Rozwalały mnie jego miny, spojrzenia, gra ciałem, sposób mówienia. Świetnie wczuł się w rolę. Mam nadzieję, że będzie miał jeszcze dużo dobrych ról do odegrania.