Tak się zastanawiam, nie byłam nim zbytnio zainteresowana, ale zobaczyłam ze na IMDb ma 7.1,
więc moje pytanie: dobry jest?;)
Nieee, fatalny...
Ilu ludzi tyle odpowiedzi:). Trza samemu sprawdzić bo inaczej nic z tego:D. Najwyżej potem napiszesz na tym forum komentarz typu, "obejrzałam pierwsze pół godziny, zmarnowałam czas"... Jak dla mnie - niezły (choć absolutnie i w żadnym wypadku nie wybitny).
Film świetnie wygląda ale to standard więc to raczej nic wielkiego, świetny soundtrack przynajmniej dla mnie, kilka utworów wpadło mi w ucho i muszę sobie je kupić. Palmer wypadła bardzo dobrze, ogólnie przyjemnie się ogląda i raczej nie nudzi ale jak ktoś wcześniej napisał to niezbyt ambitne kino ale myślę że warto.
Miałam właśnie napisać dokładnie to samo, więc powiem tylko: popieram. Dodam jeszcze, że aktor grający głównego bohatera również dobrze się spisał :)
Mnie naprawdę przypadł do gustu :) zgodzę się z poprzedniczką, że aktor grający R (którego osobiście uwielbiam za rolę w serialu Skins), wczuł się w rolę doskonale. No i ten soundtrack, który powalił mnie na kolana. W każdym razie film dobry na smętne, samotne wieczory.
Moim zdaniem bardzo fajny, ale nie patrząc an oceny, warto obejrzeć z powodu samej koncepcji - ciekawe :) Zwykle filmy o zombie to nienapierdzielania przeciwko nim, a tutaj jest inaczej :)
Przed chwilą skończyłem oglądać i mi się spodobał. Ktoś tam pisał, że to jakiś romansik - zgodzę się był wątek miłosny, ale była też akcja i ciekawe postacie.