PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=557897}

Wiecznie żywy

Warm Bodies
2013
6,4 72 tys. ocen
6,4 10 1 72154
5,7 15 krytyków
Wiecznie żywy
powrót do forum filmu Wiecznie żywy

Jednoznacznie mogę stwierdzić że ten film jest dla ludzi, którzy są mniej inteligentni hehe. Paranoja zombie, który zjada ludzi a później zakochuje się w dziewczynie he po 20 minutach miałem dosyć. Na pewno znajdą się osoby, które powiedzą że to ja jestem idiotą bo jakże inaczej taki fajny film krytykować hehe. Nie ma co się dziwić ponieważ aż 90 % społeczeństwa polskiego nie przeczytała nawet książki ze zrozumieniem, a w szkołach uczą schematami bez logicznego myślenia, masz umieć i tyle hehe . Jednakże ludzie oceniający i dające wysokie głosy takim filmom to osoby młode zwłaszcza nastolatkowie.

lukstoj

ja tam nie osądzam czy ludzie, którym podoba się ten film są inteligentni czy nie, mi się film po prostu nie spodobał, nudził mnie i tyle

lukstoj

Dokładnie! Po 20 minutach wyłączyłem ten film bo nie mogłem znieść tej nudy. Po tych 20 minutach wiedziałem już dokładnie jak dalej potoczy się ta historia...więc bez sensu dalej oglądać i tracić swój cenny czas. Nudy, nudy i mało śmieszne żarciki.
Miałem dobre chęci i chciałem to obejrzeć. Nie wyszło.

lukstoj

Wytrwałem do końca i chociaż zabiłem czas. Trzeba przyznać, że na dzień dzisiejszy mało jest " fajnych " filmów, które potrafią przykuć moją uwagę. Ale chociaż był lepszy niż Szklana Pułapka 5 ;-).

DaRKUSTKA

dokładnie tak,dałem 6 za pomysł wkomponowania wątku w takie "realia"...bo historia fakt trochę tandetnie ckliwa

ocenił(a) film na 9
lukstoj

Nie rozumiem jak można hejtować ludzi po tym, że lubią coś innego niż ja/ty/ itd. Każdy lubi co innego... Idąc twoim tokiem myślenia dorosły człowiek oglądający np jakąś bajkę zaraz jest niedorozwojem bo jak w jego wieku można takie coś oglądać ?

A tak swoją drogą twoje ciągłe "hehe" na końcu zdania też chyba świadczy o "czyimś" poziomie inteligencji...

Po 2 po twojej wypowiedzi można stwierdzić że sam jesteś takim człowiekiem jakiego opisałeś bo sam Ten film obejrzałeś, no ale cóż... nie będę się zagłębiał w szczegóły; d

I NIE nie jest to wypowiedź kogoś kto jest fanem tego filmu (choć dałem wysoką ocenę) tylko po prostu strasznie denerwuje mnie (grzecznie mówiąc) takie zachowanie u ludzi. Zastanowiłbyś się trochę nad sobą to może twoje zdanie by się trochę zmieniło..

Jak już chcesz hejtować to przynajmniej hejtuj we własnym imieniu, a nie oceniasz 90% społeczności choć nawet nie znasz jej 1%...

bambus002

Nie chciałem nikogo urazić moimi przemyśleniami. Faktycznie... niezbyt kulturalnie się zachowałem, proszę o wybaczenie. Każdy człowiek preferuje odmienne gatunki filmowe. Niegrzecznie jest oceniać inne osoby aczkolwiek nie oznacza to, że większość społeczeństwa polskiego niezbyt starannie oglądają filmy ze zrozumieniem jak i ich z ocenianiem. Dla mnie osobiście film nie przypadł do gustu. Dla kogoś innego produkcja filmowa w/w może wydawać się znakomita. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 8
lukstoj

Jednoznacznie mogę stwierdzić, że jesteś pozbawionym kultury, bezrozumnym gnomem. Taka jest prawda.

ocenił(a) film na 6
HRA

hehe ;)

lukstoj

Czytając to hehe nasunął mi się obraz Piotra Żyły (bez obrazy Piotrek)