PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=557897}

Wiecznie żywy

Warm Bodies
2013
6,4 72 tys. ocen
6,4 10 1 72154
5,7 15 krytyków
Wiecznie żywy
powrót do forum filmu Wiecznie żywy

Ten film jest zrobiony z dystansem (patrz gatunek - komedia), bardziej lekka parodia Zmierzchu niż kolejny przesadnie poważny i na siłe "dramaryczny" Zmierzch. Film ma na celu rozbawić widza. Sama fabuła, gdzie zombie zakochuje sie w smiertelniczce a nawet plakat (http://www.facet.v10.pl/galeria/warm,bodies,1,artykul,89506,0,jpg.html) z humorem odwołuje się do Twilight. Ja tam czekam z niecierpliwością, szczególnie że główną rolę zagrał Nicholas Hoult, którego uwielbiam za Skinsów : )

Wayland

zgadzam się z tobą !
nie ma powodu by hejtować ten film
też czekam na premiera
ale najpierw przeczytam książkę ;)

Rukia4410

premiere*

ocenił(a) film na 6
Rukia4410

Ja również czekam, książkę już przeczytałam i bardzo mi przypadła do gustu. I nie prawda, że jest to "Zmierzch" w wersji zombie. To opowieść z podwójnym dnem, ciekawa, oryginalna, z zaskakującym zakończeniem, ale ci, ktorzy nie rozumieją i tak będą hejtować ;) P:o obejrzeniu zwiastunów, myślę, że film będzie równie dobry :)

ocenił(a) film na 7
ravenn19

Ja właśnie nie wiem, czy przeczytac książke, tym bardziej jeśli zaskoczenie jest zaskakujące. Myślę, że wolę w kolejności odwrotnej, najpierw obejrze film. Jeśli chodzi o książke, to historia opowiadana jest z czyjej perspektywy?

ocenił(a) film na 7
Wayland

Popieram :) Ludzie piszą głupoty nie sprawdzając samego filmu

Wayland

Wayland, historia jest opowiadana perspektywy R

ocenił(a) film na 7
Rukia4410

Super w takim razie na pewno przeczytam : )