PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=557897}

Wiecznie żywy

Warm Bodies
2013
6,4 72 tys. ocen
6,4 10 1 72154
5,7 15 krytyków
Wiecznie żywy
powrót do forum filmu Wiecznie żywy

Film lekki i smieszny. Poprawil mi humor. Potraktowany z dystansem moze sie podobac.

Veronique97

A gdzie go widziałaś??

ocenił(a) film na 8
PaulinkaMovie

światową premierę już miał, więc w sumie nie tak trudno na anglojęzycznych stronach byłoby znaleźć.

ocenił(a) film na 7
PaulinkaMovie

Spedzam ferie w Niemczech i mialam okazje byc tu na przedpremierze. A jesli chodzi o strony anglojezyczne, to rzeczywiscie, nie trudno znalezc.

Veronique97

No wiem, ale myślałam że są juz napisy :( Ale czekać mi się nie chce więc obejrzę tak :)

PaulinkaMovie

kiepsko sie w tym orientuje więc wiecie może na jakich stronach można go znaleźć ?

ocenił(a) film na 7
Veronique97

Podobne mialm odczucia,no i SWIETNY soundtrack...Piosenka Chad Valley - Shell Suite w momecie jak jechali BMW przez lotnisko,az mnie wbila w fotel.Teraz slucham jej nieustanie ;D pozdro

użytkownik usunięty
Killer_JOE

A wiesz może jak się nazywa piosenka ze zwiastunu Warm Bodies (tego dwuminutowego), która leci tak od... hmm... 1.55 min? Jest ostatnia w zwiastunie spośród tych dwóch czy trzech, które w nim sa. Leci gdy np. R i Julie biegną gdzieś, odwracają się i jedno z nich strzela. Bardzo fajna, a jak pytałam co to za utwór, to mi jakos do tej pory nikt nie odpisał ;-) A "Shell Suite" całkiem fajne.

użytkownik usunięty

Zresztą niewazne, już znalazłam: The Black Keys - Lonely Boy. Prześwietna :-D Jak tylko ją usłyszałam, to się zaczęłam smiac na wspomnienie zwiastunu :-D

ocenił(a) film na 7

Ta piosenke akurat dobrze znam ;)

ocenił(a) film na 7

tu masz link do calego soundtracka http://www.songonlyrics.com/soundtracks/warm-bodies-soundtrack-list.html/2 jest poodzielony na dwie strony to jest druga bo wlasnie sucham piosenki ;) pozdro

użytkownik usunięty
Killer_JOE

Dzieki wielkie za linka :-) Równiez pozdrawiam :-*

Killer_JOE

A czy ktoś może mi powiedzieć w którym momencie filmu leci M83- Midnight City? Za sam fakt wykorzystania jej, twórcy są u mnie na plusie.

ocenił(a) film na 7
prostelinie

Jakies 15 minut przed zakonczeniem filmu.To scena w ktorej bohaterki starja sie ukryc ze jest zmbie i nakladaja na niego make up
i to wtedy jest przejscie z Pretty Women na M83.

ocenił(a) film na 10
prostelinie

Ta piosenka leci w tle podczas gdy R bierze prysznic ^^

Veronique97

niech ktoś poda link do tego filmu
musze go zobaczyć