PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=557897}

Wiecznie żywy

Warm Bodies
2013
6,4 72 tys. ocen
6,4 10 1 72154
5,7 15 krytyków
Wiecznie żywy
powrót do forum filmu Wiecznie żywy

W zadnym kinie nie widać żeby chociaż jakaś zapowiedź tego filmu była.

użytkownik usunięty
El3ktra

Ja też nie widziałem, aby w jakimś kinie to zapowiadali. Chyba tylko filmwebowi zapłacili za reklamę.

ocenił(a) film na 9

Pewnie tak. :/

ocenił(a) film na 5
El3ktra

I w Multikinie i Cinema City od 1 marca jest.

ocenił(a) film na 9
rafib1975

Faktycznie, faktycznie. Ale wczoraj patrzyłam i nic nie było, dzisiaj widzę jest :)

ocenił(a) film na 7
El3ktra

Ja byłam tydzień temu w kinie na "Piękne istoty" to była zapowiedź tego filmu i nawet ulotki były że 1 marca premiera

El3ktra

W heliosie też jest :)

ocenił(a) film na 7
El3ktra

Na zalukaj już jest

ocenił(a) film na 9
CukierekOlunia

Szkoda, że u mnie w Stargardzie jak zwykle z opóźnieniem :/

ocenił(a) film na 8
El3ktra

Tydzień temu byłam w Cinema 3D Kalisz, i tam był pokazany zwiastun, no i była też ulotka :D

ocenił(a) film na 8
Natalia_98

były też seanse przedpremierowe ;) ten film jest świetny! :D

ocenił(a) film na 9
politemonkey

O rety, a ja patrzę właśnie na repertuar u mnie w stargardzkim kinie i do 28 marca tego nie grają. :/ Chyba trzeba będzie jechać na Szczecin do Heliosa

ocenił(a) film na 7
El3ktra

po co gdzieś jechać mówię na zalukaj zobacz.... są napisy PL.. jakoś średnia ale ja patrzę się na fabułę a nie na jakość na jakośc do później z wypożyczali można wypożyczyć

ocenił(a) film na 9
CukierekOlunia

Tylko, że ja nie chce ogladac w kijowej jakosci bo to nie jest ogladanie. Ogladam albo w kinie, albo cekam na dvd ;)

ocenił(a) film na 8
politemonkey

Nooo:) Ja oglądałam w domu po angielsku, i nie mogę się doczekać wersji w lepszej jakości! no i te momenty jak "don't be creepy, don't be creepy!" :) nieźle się uśmiałam:D

ocenił(a) film na 8
Natalia_98

"say something human!" ahhhh. R <3 ale mam nieodparte wrażenie, że jego imię to Romeo...

ocenił(a) film na 5
El3ktra

w kinach zapowiedzi tego szajsu lecą od sierpnia :/