PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=557897}

Wiecznie żywy

Warm Bodies
2013
6,4 72 tys. ocen
6,4 10 1 72154
5,7 15 krytyków
Wiecznie żywy
powrót do forum filmu Wiecznie żywy

spodobał mi sie zwiastun i koniecznie musze obejrzeć cały film :) tym bardziej że twórców takiego gniota jak "zmierzch" :D

justisia

Zmierzch nie jest żadnym gniotem!

użytkownik usunięty
agorka_filmweb

Właśnie. Zmierzch jest mega ♥

agorka_filmweb

Zmierzch to tylko lekki romans. Nie jest zły, ale wybitny też nie.

justisia

ad tytuł
nie.

justisia

Ja tam po za zwiastunem nastawiłam się na ten film ze względu, że gra tam Nicholas XD

ocenił(a) film na 8
Bellss123

ja nastawiłam się na ten film ze względu na to, ze to parodia zmierzchu :) no i Tony Stonem <3 :D

politemonkey

To nie jest żadna parodia Zmierzchu. Parodie Zmierzchu robi Hiliwood Show.

ocenił(a) film na 8
agorka_filmweb

Głównym bohaterem Warm Bodies jest... nastoletni zombie, który zakochuje się od pierwszego wejrzenia. Oczywiście w żywej dziewczynie. Może nie naumyślnie, ale parodia zmierzchu to jest. I przestań wszystkich, którzy nazwą zmierzch badziewiem, krytykować. Jak ostatnio sprawdzałam to wciąż można było mieć swoje własne zdanie i je wyrażać. To, że ktoś nie lubi waszego ukochanego filmu nie znaczy od razu, że nie ma gustu. Mówiąc tak, obrażacie i mnie, a tego nie daruję.

politemonkey

A mówiąc że Zmierzch to badziewie nie obrażasz mnie? Nie oznacza to Twoim zdaniem, że nie mam gustu filmowego? Wypowiadam się na filmwebie aż tak rzadko, że nie sądzę abym cokolwiek musiała przestać.

ocenił(a) film na 8
agorka_filmweb

oj przepraszam! gdzie w MOJEJ wypowiedzi doczytałaś się tego, że uważam, że nie masz gustu?! Starałam się zwrócić uwagę na fakt, iż na temat gustów się nie dyskutuje! A mówienie, że ktoś nie ma gustu, ponieważ nie podoba mu się seria o błyszczącym wampirze i jego cud-miód dziewczynie, jest niekulturalne. Ja mam swoje zdanie na temat zmierzchu, chyba dość oczywiste, ale nie mam zamiaru się kłócić z wami na ten temat. Bo wiem, że też bardzo bym się zdenerwowała, jeśli ktoś obrażałby moją ulubiona serię. Jednak nie mówiłabym tej osobie, że nie ma gustu!

justisia

To może być ciekawa komedia. Ale twórcy zaczynają przesadzać... wampirza miłość teraz zombie... Ale nie ma co oceniać książki po okładce :D Podziel się z nami wrażeniami po filmie ;)

ocenił(a) film na 8
AiShiteru

ja dzisiaj jadę do kina na to. Chętnie podzielę się z wami wrażeniami, jak wrócę :)

użytkownik usunięty
justisia

Saga Zmierzch nie jest żadnym gniotem. Widać nie masz gustu......

użytkownik usunięty

Dokładnie, dziewczynę tylko stać na anty fanowskie przezwiska filmu.

ocenił(a) film na 8
justisia

film GENIALNY! co prawda trochę jak zmierzch (;/) ale nie aż tak. (MOŻLIWE SPOILERY!) Tzn jest to opowieść o zombie który zakochuje się w człowieku, ale jest dodana część humorystyczna, która nadaje temu filmowi całego uroku <3 I jeżeli pominąć wszelkie nieścisłości, takie jak gości ma parę sporych ran, a potem gdy zostaje człowiekiem to nie dość, że rany w magiczny sposób znikają, to tak samo blizny które miał na twarzy. Ale nie ważne. Ważne to, że film bardzo fajny! POLECAM! a i co sądzicie o tym, że R naprawdę ma na imię Romeo? ;>

ocenił(a) film na 7
justisia

Widziałem w kinie, daje 7/10. Można obejrzeć. Troszkę humoru, horroru. Polecam.