PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=557897}

Wiecznie żywy

Warm Bodies
2013
6,4 72 tys. ocen
6,4 10 1 72154
5,7 15 krytyków
Wiecznie żywy
powrót do forum filmu Wiecznie żywy

Zabawne właściwie od kiedy usłyszałem o tym filmie spodziewałem się kichy na miarę Zmierzchu
a film w ogóle mnie nie interesował i dużo bardziej byłem zainteresowany World War Z , na który
po przeczytaniu GENIALNEJ książki czekałem kilka dni temu wyszedł zwiastun World War Z i …
ech , szkoda gadać film najprawdopodobniej będzie kolejną zwykłą Hollywoodzką produkcją
nastwioną na efekty specjalne niczym więcej zero klimatu z książki , biegające zombie , nagle
pojawiające się w tysiącach i bohater który musi ocalić świat film niemający najprawdopodobniej
nic związanego z książką poza tytułem. Natomiast teraz dużo bardziej oczkuje na Warm Bodies
które zapowiada się na naprawdę fajny film.

ocenił(a) film na 7
Coke_Up

Książki World war Z nie czytałam, ale skoro jest to się skuszę, skoro piszesz że genialna. Czytałam natomiast książkę Warm Bodies. Z porównaniem z trailera to będzie prawie wierne oddanie oryginałowi, z wyjątkiem elementów komediowych. Ja książki nie odebrałam w ten sposób. Nie wiem dlaczego wydała mi się całkiem na poważnie i to było trochę irytujące w książce. Lekki kicz w stronę Twilight, choć czytało się poza tym szybko i przyjemnie.