PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=867501}

Wiedźmin: Zmora Wilka

The Witcher: Nightmare of the Wolf
2021
6,6 27 tys. ocen
6,6 10 1 27074
6,0 22 krytyków
Wiedźmin: Zmora Wilka
powrót do forum filmu Wiedźmin: Zmora Wilka

Dlaczego? Po co? Ktoś ma pomysł jaki był sens tego wątku? xD

ocenił(a) film na 7
damian_kusmierz

Niby gdzie? Nie zauważyłem xD przecież główny wątek miłosny kręci się wokół miłości Vesemira i Illiany aka Lady Zerbst

Piter41123456

no ten rudy wiedźmin xD opowiadał coś o męskich dziwkach

ocenił(a) film na 7
damian_kusmierz

Tam chyba chodziło o to że zarobił tak mało że stać go co najwyżej na męską bo kobieca weżmie więcej, potem w karczmie z dwoma pannami siedzieli.

Doggo_PL

i komentował też urodę swoich męskich wrogów

ocenił(a) film na 7
damian_kusmierz

No to jak nic gej. Na 100%

ocenił(a) film na 6
damian_kusmierz

A czemu nie?

DorisMaczuga

Bo nie miało to żadnego celu? Poza propagandą oczywiście

ocenił(a) film na 8
damian_kusmierz

propaganda xDDDDD co już się zmieniasz w geja?

gangangalaxy12345

Najpierw sprawdź definicję słowa propaganda ty ignorancie

ocenił(a) film na 8
damian_kusmierz

znam definicję, druga część komentarza była nie zależna od pierwszej, chodź przyznaję była zbędna.
Więc powiedz mi w jaki sposób ta propaganda ,,zaszkodzi'' lub w jaki sposób będzie doprowadzać do indoktrynacji? xD. Będzie atakować i niszczyć tradycyjne polskie rodziny? A może doprowadzi do upadku cywilizacji?
Weź gościu wyluzuj i wyjdź ze swojej banieczki

gangangalaxy12345

Nie wiem gościu co ty bierzesz ale wyluzuj z tym trochę. Gej wiedźmin został tu pokazany bardzo stereotypowo, co jest krzywdzące dla tych środowisk, tak samo jak ta idiotyczna propaganda. Gej wiedźmin hehe rucha męskie dziwki i mu szkoda że musi przystojnego wroga zabić bo pewnie też hehe by go wyruchał

damian_kusmierz

Zauwaz ze Pan z komentarza nizej nawet tego nie zauwazyl bo jesli nie doszukujesz sie wszedzie "propagand" to nawet nie zauwazysz ze rudy wiedzmin najprawdopodobniej wolal mezczyzn;)

Hrabia_Olaf

Też na to zwróciłem uwagę. Ten wiedźmin nazywał się Luka i był gejem, co było aż nadto oczywiste.

ocenił(a) film na 7
damian_kusmierz

Żeby kuce z wykopu mieli o czym dyskutować xD Jedyny naród, który czepia się takich pierdoł to polacy.

Datemasamune

Jedyny? Rozumiem, że znasz wszystkie pozostałe narody. A na anglojęzycznym youtube czasem bywasz? Tak? Nie? Wychodzi na to, że nie, bo tam to dopiero się dzieje.

ocenił(a) film na 7
damian_kusmierz

a jaki jest sens heteroseksualnosci innych bohaterów? po co oni są?

ocenił(a) film na 8
damian_kusmierz

Ja tam żadnych gejów nie widziałem. Wzmianka o męskiej dziwce to żart i poszedł i nie zapadł mi głęboko w pamięci.

ocenił(a) film na 7
damian_kusmierz

Mam wrażenie, że ludzie chyba nieuważnie oglądali tę produkcję skoro nie zauważyli wiedźmina geja ;) Więcej niż jedna scena nam to sugeruje.

damian_kusmierz

A ja się pytam po co Gerald jest hetero? Po co?!? Ktoś ma pomysł na jakiś sens tego wątku?

Weź że się homofobie ogarnij, bo to już się żenujące robi :)