Wielki Stach

Big Stan
2007
6,7 32 tys. ocen
6,7 10 1 31625
5,0 2 krytyków
Wielki Stach
powrót do forum filmu Wielki Stach

Totalna masakra. Nie oglądać!!!

Kompletna bzdura i tyle.

ocenił(a) film na 1
Super_Predator

Kompletnie się z Tobą.. zgadzam :) film bezsensowny, możliwe że śmieszny
dla ludzi o specyficznym poczuciu humoru, dla mnie nie (albo to ja mam
specyficzne poczucie humoru, skoro ten film ma taką notę oO)

ocenił(a) film na 9
Super_Predator

Bzdurą jest pewnie pół Twojego życia a nie TEN FILM.

PROSZĘ WSZYSTKICH O OGLĄDNIĘCIE TEGO FILMU (NAWET DRUGI RAZ) !

:)

ocenił(a) film na 3
skynet86

co tam jest śmiesznego?? CO może taniec więźniów w więzieniu ze strażnikami jest na porządku dziennym tak??Kogo to bawi?? Mnie raczej irytuje głupota takich filmów.

Lol jaki żal...

ocenił(a) film na 10
Super_Predator

Sam jesteś masakra. Film 10/10. Gorąco polecam, świetnie się ogląda.

ocenił(a) film na 7
reaper_4

10/10 ? Bez przesady. Ja dałem 7/10 i uważam, że jest to przyzwoita ocena tego filmu. Humor specyficzny nie każdemu się spodoba, ale wart oglądnięcia.

ocenił(a) film na 9
Super_Predator

Dziś oglądałem z paczką kumpli (przedział 22-35 lat) i wszyscy byli polani ze śmiechu.
Później cały dzień rzucaliśmy tekstami z filmu w pracy.
Wydaje mi się że jeśli komuś film się nie podobał i ani razu się nie zaśmiał to jest w 100% upośledzony albo psychicznie albo fizycznie (albo to i to :P ).

skynet86

Sam jesteś upośledzony idioto! Film to porażka, humor absolutnie tylko dla specyficznego gustu komediowego.

ocenił(a) film na 9
BartSmith

Sam jesteś porażką. Mi się podobał i tyle.

ocenił(a) film na 7
BartSmith

Twoje słowa "Film to porażka, humor absolutnie tylko dla specyficznego gustu komediowego." pasują jak ulał do innego filmu - "Borat", któremu to jakimś cudem dałeś 9/10. Cóż, są gusta i guściki. Nie wszystkim się podoba to samo, ale to nie znaczy, że ludzi o innych upodobaniach trzeba od razu obrażać. Ode mnie "Big Stan" dostaje 6/10.

Super_Predator

Do wystapienia stacha w wiezieniu, wtedy jak kazdy zebral sie na dziedzincu i sluchal bylo cool, ale pozniej ... film dla przeczkolakow ... w ogole nie realny i pozbawiony rzeczywistosci ...

ocenił(a) film na 7
Agape_2

Ja właśnie zabieram się za ten film. mimo negatywnych komentarzy jestem nastawiona pozytywnie.
Czy znasz jakaś komedie, która jest w całości realna? bo ja niestety nie ...

milk_shake

wreszcie jakaś mądra wypowiedz.
Ludkowie kochani, to jest komedia.Chcecie faktów - proszę bardzo, idźcie
na film dokumentalny.
Napisze tak: jak ogladam komedię, to /sama nazwa wskazuje/ chce się po
prostu rozerwać.Jak film ma jeszcze jakies przesłanie - fajnie, nie ma -
tez ok.
Komedia ma bawić, a ta robi to znakomicie. Że gagi nie są na najwyższym
poziomie?? Faktycznie, ale śmieszą, i o to chodzi.
Moją opinię potwierdza ok. 200 osób ,które byly na tym seansie razem ze
mna.
WIdownia momentami wprost "ryczała" ze śmiechu.
POLECAM WSZYSTKIM TEN FILM, TO NAPRAWDĘ FAJNA KOMEDIA

ocenił(a) film na 1
Super_Predator

Dokładnie -bzdura absolutna , komedia to : Tajne Przez Poufne [niektóre filmy braci Coen] czy filmy Ramisa..a to to jakieś nieporozumienie dla 13nastolatków

kilgoretrout

popieram, też nie rozumiem ludzi, którzy doszukują się 100% w komedii (a czasem i w dramacie). Niedługo w Matrix'ie będą szuka reali.

ocenił(a) film na 4
Super_Predator

2/10 denny humor,w ogole taka lipa zen ie wiem co napisac.

pawelfans

skoro nie wiesz co pisać, to po kiego grzyba piszesz??

Wookie_LG

;D
widocznie chce nas "uświadomić" ze ten film jest naprawdę beznadziejny ;)
No cóż, widocznie jest sporo osób którym się jednak spodobał, bo pomimo
wielu negatywnych ocen wyciągnął 7 punkcików

ocenił(a) film na 7
Mala_29

super komedia, można się bardzo dobrze bawić!

Super_Predator

"film dla przeczkolakow ... w ogole nie realny i pozbawiony rzeczywistosci ... "
Zastanów się lepiej czego się spodziewałeś po komedii..? Myślałeś, że jak pokażą prawdziwe życie (w zakresie) pierdla to kogoś będzie to śmieszyć? Człowieku to nie miało być realne, to jest "komedia"! Wskaż chociaż jedną komedię, która przedstawia realny świat...

ocenił(a) film na 7
Super_Predator

japierdole...rzeczy w komediach nie muszą być koniecznie możliwe czy też realne! widocznie osoby, które narzekają na ten film bo sytuacje w nim zawarte nie mogłyby się stać w realu są jakieś dziwne albo kompletnie bez poczucia humoru, czy nie rozumiecie tępaki, że właśnie o to chodzi w komediach?? komedie mają rozśmieszać nawet tymi niemożliwymi sytuacjami, oto w tym wszystkim właśnie chodzi... mi osobiście film bardzo się podobał, nieźle się na nim śmiałam, i mam to gdzieś, że w pace wszyscy więźniowie nauczyli się żyć w zgodzie, czy też inne absurdalne sytuacje, które wystąpiły w tym filmie...ważne, że był śmieszny i tyle i nie koniecznie wszystko musi być realne

brunetka89

Tępaków poszukaj w swojej rodzinie! To, że ktoś WOLI INNY rodzaj humoru, a ten film uważa za komedię z dowcipami na żenująco niskim poziomie to od razu jest tępakiem?

Ja lubię absurd, ale jeżeli jest na poziomie i w dobrym guście! Jeżeli ciebie rajcuje napakowany murzyn jako gej czy całe więzienie tańczące w stylu musical'u to nie mamy o czym mówić!

BartSmith

durne ale śmieszne ;d
lubię bezsensowny humor ;D

ocenił(a) film na 7
Czarnaa2

Film jak na komedie przystało jest zabwany :) Ale wiadomo że nie każdy się bedzie przy nim smiac np w tych samych momentach. Komedia ma bawic a czy przy okazji ma cos wiecej do powiedzenia to juz sprawa odrebna. Dla mnie film dobry :) Tyle ode mnie. Pozdr

Adi90

może i jest to nieźle obrzydliwa komedia, ale z morałem - tytułowy stach już nigdy nie będzie taki sam, to są wasze cholerne realia!!! zmienił się dla żony, zmienił dla siebie, jest teraz dobrym i uczciwym człowiekiem.

ocenił(a) film na 9
depp09

zajebista komedia
xD

ocenił(a) film na 7
Super_Predator

zgadzam się z skynet86 ;D film świetny !! a ty masz widocznie jakiś problem ;/ skoro każdy ma inny humor to inaczej będzie oceniał ten film mnie się podobał .

krysia162

Żałosny, nieśmieszny film, pierwszy raz zdarzyło mi się nudzić na filmie z Robem Schneiderem

ocenił(a) film na 1
krysia162

Co jest takiego zabawnego w tym filmie? Może wizja tego że ktoś kogoś chce wydymać i to do słownie?
Żałosny i nieśmieszny to delikatnie powiedziane.

ocenił(a) film na 9
derdevil

jak dla mnie super komedia ;)
widziałam ją z 10 razy i za każdym się śmiałam ;)
polecam

ocenił(a) film na 9
atamasis

dokładnie. xDD nigdy tak sie nie śmiałam. zarąbisty film, polecam każdemu. xdd

ocenił(a) film na 7
Roxx_

Leci dziś na TVN to ocenię jak jest dobry ten film. To komedia i z Robem Schneiderem to musi być głupawa, zabawna i niekoniecznie realna, i o to w tym chodzi, by się pośmiać i oderwać od zazwyczaj szarej, realnej rzeczywistości. Weźcie ludzie nie szukajcie realizmu i sensu wtego typu filmach-takim osobom polecam dokumenty lub dramaty...

ocenił(a) film na 7
Super_Predator

Dlaczego od razu nie oglądać? Zależy od poczucia humoru. Dużo scen jest po prostu pastiszem - kiedy mistrz rzucił lekko tą metalową kulką w strażnika, ten efekciarsko zrobił fiflaka i stracił przytomność xD film ociera się o kicz, ale przecież nie wszystko musi być poważne i do bólu naturalistyczne. Ja dam mu 7, choć takie trochę naciągane, ale ogląda się fajnie