PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=506063}

Wielki niedźwiedź

Den Kæmpestore bjørn
2011
5,3 922  oceny
5,3 10 1 922
Wielki niedźwiedź
powrót do forum filmu Wielki niedźwiedź

.. był najtragiczniejszym dubbingiem jaki kiedykolwiek słyszałem.
Żaden z filmów tego typu, które oglądam od chyba piętnastu lat nie miał tak fatalnej roli. Nie wierzę, że Roma to robiła z rozmysłem; musiała być naćpana, albo ktoś ją do tego zmusił.. no koszmar po prostu.
Po za tym fabuła całkiem ciekawa.

italodrone

Dokładnie :)

italodrone

popieram. Za to te miniaturowe łosie mnie rozbrajaly :D

Samarrita

Januszku, Januszku, ginę, rozległe obrażenia tłuczone i poparzenia. <emocje>

ocenił(a) film na 3
italodrone

Racja, przez ten dziadowski dubbing nie dałem rady obejrzeć całego. Pani Gąsiorowska wypadła tragicznie w porównaniu z Kamilem Kulą, który wg. mnie także się nie popisał.

ocenił(a) film na 4
italodrone

Dubbing istotnie odrażający.

ocenił(a) film na 4
italodrone

Ja myślałem, że tę Zosię to gra jakaś sierotka z łapanki, albo córka jakiegoś aktora, który ją gwałtem pcha do kariery. Tragedia. Nabijałem się z dzieciakami, co "lepsze" fragmenty powtarzaliśmy sobie wiele razy. Nikt tak głupio tego nie potrafił przedstawić jak ta cała pani Roma. Beznadzieja. Kompletnie bez żadnego polotu, wstyd.

ocenił(a) film na 6
florianf

Nie mogę wyjść z podziwu, kto wyraził zgodę na wydanie takiej ścieżki dźwiękowej, to był dopiero amator :(

italodrone

Kto dobral tak niski glos dla postaci 6-letniej dziewczynki? Ona raczej powinna dubbingowac malego chlopca. Wkurza strasznie i psuje odbior filmu.

italodrone

Dokładnie, ten głos zmasakrował ten film, totalnie beznamiętnie zagrane. Szkoda.

ocenił(a) film na 6
italodrone

Dokładnie. Jeszcze nigdy nie słyszałem takiej porażki. Taka ładna bajka zrujnowana przez jedną aktorkę. Niezła sztuka.