PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=335872}

Wielkie kino

Epic Movie
2007
4,7 38 tys. ocen
4,7 10 1 37987
2,3 23 krytyków
Wielkie kino
powrót do forum filmu Wielkie kino

Po prostu partactwo no i nieudana podróba świetnych komedii jakimi są części "Strasznego filmu". Przede wszystkim zero pomysłu, oryginalności, a do tego dochodzą jeszcze głupie i nieśmieszne dialogi. Poza tym wiadomo, że parodia ma na celu nawiązania do innych filmów, a tu jest to pokazane tak nachalnie, aż na wyrost, przez co zamiast być zabawne, staje się niestety męczące i oklepane. I pokazywanie na siłę w stylu "patrzcie ludzie, ja parodiuję Jacka Sparrowa, tylko nie pomylcie mnie z kimś innym" robi wrażenie, że film jest dla idiotów, którzy muszą mieć podane wszystko na tacy, bo są aż tak mało domyślni. Ogółem żenua i tyle...

ocenił(a) film na 3
Sidious_

[SPOJLER]
Dokładnie, jak go oglądałem to ani razu się nie zaśmiałem, bez sensu w ogóle próbowali parodiować "Charile i fabryka czekolady" wcale nie wyszło.
Gnarnia to była męczarnia, fajnie jedynie wyglądało jak dali dźwięk silnika z Tokyo Drift do tych sanek krasnala. Parodię Pottera oczywiście dużo lepiej by mogli zrobić, oj mogliby....

A podczas oglądania Strasznego Filmu uśmiałem się i to nieźle.

ocenił(a) film na 4
kzabost

co racja to racja, słaby film, nie ma się z czego śmiać... ale to kolejna klapa po Disaster Movie.