PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=335872}

Wielkie kino

Epic Movie
2007
4,7 38 tys. ocen
4,7 10 1 37987
2,3 23 krytyków
Wielkie kino
powrót do forum filmu Wielkie kino

HAHA! :D

ocenił(a) film na 7

A mnie ten film bardzo się podobał :D fakt, niektóre sceny były czasem za bardzo na siłę byleby tylko rozbawić a wychodziło dosłownie na odwrót ale wiele scen było genialnych. mnie osobiście najbardziej rozbroiło: genialna parodia jacka sparrowa aka swallowa :D, scena z crips u fauna w domu, a podstarzały Harry, Ron i Hermiona dosłownie rozje**** mnie na łopatki xD. Teraz już jak obejrzę po takim czasie nie będzie mnie śmieszył jak kiedyś ale gdy po raz pierwszy obejrzałam ten film jakieś 4 lata temu to aż płakałam ze śmiechu :P

ocenił(a) film na 2
HardstyleBaby

Zgadzam się. Jednak ta część śmieszy mnie najmniej jeżeli chodzi o serię Straszny film. Było parę śmiesznych momentów, ale zdecydowanie z tej parodii najmniej się uśmiałam. Głupota bohaterów - totalna głupota ! . Bohaterowie powinni śmieszyć, a nie żenować. Jeżeli ktoś nie obejrzał sparodiowanych tutaj filmów- nie ma czego oglądać, nikt nic nie zrozumie. Nie lubię takich filmów, więc nie polecam. Ale to już kwestia gustu.

HardstyleBaby

rozumię , każdy ma inny gust ale nie ogarniam jak może komuś się podobać taka szmira ... ;/ masakra ludziom gust totalnie wyparował , co jest bardzo smutne ....

grig_greg

Obejrzałem film, bo ogólnie uwielbiam parodie.. wszelkiego rodzaju.. ten film.. no cóż.. owszem miał fajne scenki i w ogóle.. ale ogólnie kiepski... wg mnie oczywiście. Nie wiem jak innym, ale dla mnie parodie.. im nowsze.. to praktycznie coraz to gorsze... "wielkie kino" "superhero movie" "totalny kataklizm" to są kiepskie filmy.. gdzie im tam do "hot shots" "nagiej broni" "płonące siodła" czy nawet "egzorcysta 2 i 1/2" jeszcze mógłbym powymieniać parę innych... starszych i o wiele lepszych parodii