PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=335872}

Wielkie kino

Epic Movie
2007
4,7 38 tys. ocen
4,7 10 1 37987
2,3 23 krytyków
Wielkie kino
powrót do forum filmu Wielkie kino

...ten film dostałby "śmierć w męczarniach". Albo po prostu jedno wielkie g**no bo tylko do tego można by tę parodię parodii filmu zaliczyć. Nieśmieszny, niezabawny, żałosne teksty. Marnowanie pieniędzy. Chyba najgorszy film jaki widziałam. Już polskie komedie są bardziej zabawne. Półtorej godziny tortur i wielkiego niesmaku

Margarine_MD

jak ktos nie ma poczucia humoru to nie powinien chodzic do kina na takie komedie

januszek324

Primo:ten film trafił do kin w 2007 roku,więc ten gość raczej nie poszedł na ten film do kina,nie?
Secundo:"poczucie humoru"?

ocenił(a) film na 2
Margarine_MD

Mogę się jedynie zgodzić. Widziałem już różne parodie mniej lub bardziej śmieszne ale to co tutaj pokazują jest takie sztampowe, że głowa boli. Postacie wciskane na siłę, twórcy nawet nie wysilili się żeby cokolwiek do siebie pasowało.

ocenił(a) film na 1
Margarine_MD

strasznie wulgarny i prostacki, zero wątków komediowych, straszny film to przy tym majstersztyk, na serio nie było ani jednaj śmiesznej sceny, siedziałam zażenowana cały seans aż do momentu gdy zaczęły się gwiezdne wojny na dwójce

morgana000

O w mordę!Jesteś moim klonem!

ocenił(a) film na 6
Margarine_MD

Nie taki znowu najgorszy. Wolę oglądać takie parodyjki, niż co niektóre filmy, które Epic Movie parodiował.