PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=335872}

Wielkie kino

Epic Movie
2007
4,7 38 tys. ocen
4,7 10 1 37988
2,3 23 krytyków
Wielkie kino
powrót do forum filmu Wielkie kino

10 argumentów, dzięki którym być może zaoszczędzicie jakieś około 2 godziny i popsuty humor przez ten durny film:

1. Mało momentów gdzie można się pośmiać
2. Jak już to śmiejesz sie słabo i krótko
3. Parodiowane filmy są zbyt wierne oryginałom, zwłaszcza "Gnarnia"
4. Totalny brak talentu u niektórych aktorów
5. Pełno wpadek
6. Głupawe teksty i fabuła
7. Niektóre sceny nie mają sensu (np. w domu p. Tumnusa)
8. Lucy zbytnio naśladuje wspaniałą Annę Faris, a raczej jej rolę Cindy ze Strasznych filmów
9. Ogląda się jak na szpilkach, modląc się o koniec
10. Mieszanka wszystkiego co już było i na pewno widziałeś/aś

ocenił(a) film na 4
Black_Martini

zgadzam sie w stu procentach - gniot i szmira poprostu poniżej oczekiwań - pozdrawiam

longmen___

głupoty gadacie. Dobra parodia orygnialnych filmów. A wy pryki to tylko byście oglądali mecze lub jakieś dramaty w kapciach przed telewizorem

ocenił(a) film na 4
Black_Martini

"Niektóre sceny nie mają sensu (np. w domu p. Tumnusa)" to chyba parodia filmu "borat......." prezentacja domu itd....
a jezeli chodzi o film to sie z toba zgadzam. 2 metry pod dnem

Black_Martini

[3. Parodiowane filmy są zbyt wierne oryginałom, zwłaszcza "Gnarnia"]

Możesz to wyjaśnić, bo zakęciło mnie... Parodia chyba może być bardzo podobna, wręcz identyczna z oryginałem, tylko np. puenta lub jakiś ważny rekwizyt są zgoła inne. Filmu nie widziałem i na razie nie mam w planach, czytając większość opinii.

Pr0t0n

Ale ja nie lubie jak porodiowany film jest zbyt podobny do oryginału, czułam się jakbym 2 raz poszła na Narnię, a w dodatku wiedziałam co się zaraz wydarzy w Gnarnii, bo dobrze pamiętam Narnię.

Black_Martini

Przepraszam jeśli kogoś obrażę, ale każdy komu TO coś się podoba jest debilem. Przykro mi, ale tak uważam.

Tego nawet nie można nazwać filmem.

Black_Martini

Jeszcze nie ogladalam, ale film zapowiada sie marnie. Wszystko przewidywalne i oblesne, nic wiecej. Wiem, bo czytalam napisy, a poza tym jestem fanka "Piratow z karaibow", a szczegolnie pana Jack'a Sparrow i bedzie mnie wnerwialo, jak ktos go bedzie nasladowal :x. Juz odpadlam na jego sparodiowane nazwisko... (nie... nie "Polykacz" jak jest napisane przy wymienianiu obsady,podobne tylko... bardziej wymowne :/)

klepcia15

wiem, tu przegięli, Jack Spermołyk :/

beznadzieja

ogólnie Piraci byli strasznie sparodiowani, bo niby co to miało być?!

"Jesteśmy piraci z Karaibów,
Zwykli piraci z Karaibów,
Kochacie piratów z Karaibów"

nie mam pojęcia co dokładnie chcieli pokazać tym tekstem albo co mieli na myśli :/

Black_Martini

Okropny, żałosny, beznadziejny. Przykład "jak NIE parodiować filmów."

Może wybrali złe filmy na parodie?
Oglądałam cele wyśmiewania i.... szkoda słów. Szkoda kasy na bilet. Szkoda czasu.
A zapowiadał sie ciekawie....

ocenił(a) film na 7
Black_Martini

CO!1. Mało momentów gdzie można się pośmiać HEHE JA SMIAŁEM SIE PRAWIE PRZEZ CAŁY FILM 8/10

Lobo2

"HEHE JA SMIAŁEM SIE PRAWIE PRZEZ CAŁY FILM"
Siedząc na kiblu pewnie też przez cały czas się śmiejesz.