Cześć. Mam pytanie do tych którzy oglądali ten film. Czy są to zmontowane taśmy szystkich tych filmów, czy zagrane?? i Czy grają w nim np. Johny depp (piraci i Willy Wonka) itp. itd. etc.?????
Nie, ten film jest zrobiony w postaci parodii tzn. pod oryginalnych aktorów grających w danym filmie podłożono "własnych", charakterystycznych w taki sposób, by po prostu rozbawić widza, który oglądał oryginalny film. Ale nie polecam - kniot, lepiej obejrzeć "Straszny film" (byle nie część 3 ;-)) bądź stare dobre komedie z L.Nielsenem (NAGA BROń, śCIąGANY. <jeśli błąd w nazwisku to przepraszam ;-)>
FIlm średni. Aktorzy podłożeni. Najbardziej podobały mi się sceny muzyczne i taneczna np. KOD DA VINCI (na początku) i Piraci z karaibów (na końcu) lub fabryka czekolady z podkładem piosenki Fergie. Ocena 5/10
Właśnie Amizonko 3 część jest najlepsza SM, bo najmniej głupia i zboczona xP i Extra są parodie *_* xD
No fakt trzeba przyznać - najmniej głupia i zboczona (no gdyby nie liczyć wkręcającego się w wentylator dzieciaka xD). W sumie chyba wszystkie takie filmy są robione specjalnie takim lekkim sposobem - ludzi już nie bawią romantyczne melodramaty ;) Ludzi bawi seks, anomalie i wszystko to, co okrutne, a bezpośrednio wiąże się z teściową (bądź może być wskazówką do jej unieszkodliwienia) hehe. Pozdrawiam
heh, no w sumie to coś w tym jest ;)
Mnie osobiście strasznie śmiesząwszelkie "łożkowe wpadki" :D Pewnie dlatego uwielbiam 40-letniego Prawiczka ;D
Thx za odpowiedzi :) Tylko nie kumam poprzedniej odpowiedzi:P To było do mnie czy tylko pieprzysz głupoty do siebie?? :D POZDRO 4ALL
bo kolego jakbyś chociaż trochę pomyślał, to byś wiedział co poprzednik ma na myśli. ;] przecież nawet na tym plakacie widać czy gra tam J. Depp czy nie ;]