PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=335872}

Wielkie kino

Epic Movie
2007
4,7 38 tys. ocen
4,7 10 1 37988
2,3 23 krytyków
Wielkie kino
powrót do forum filmu Wielkie kino

Cześć. Mam pytanie do tych którzy oglądali ten film. Czy są to zmontowane taśmy szystkich tych filmów, czy zagrane?? i Czy grają w nim np. Johny depp (piraci i Willy Wonka) itp. itd. etc.?????

mlody900

Nie, ten film jest zrobiony w postaci parodii tzn. pod oryginalnych aktorów grających w danym filmie podłożono "własnych", charakterystycznych w taki sposób, by po prostu rozbawić widza, który oglądał oryginalny film. Ale nie polecam - kniot, lepiej obejrzeć "Straszny film" (byle nie część 3 ;-)) bądź stare dobre komedie z L.Nielsenem (NAGA BROń, śCIąGANY. <jeśli błąd w nazwisku to przepraszam ;-)>

ocenił(a) film na 3
mlody900

FIlm średni. Aktorzy podłożeni. Najbardziej podobały mi się sceny muzyczne i taneczna np. KOD DA VINCI (na początku) i Piraci z karaibów (na końcu) lub fabryka czekolady z podkładem piosenki Fergie. Ocena 5/10

ocenił(a) film na 7
Zohan_

Właśnie Amizonko 3 część jest najlepsza SM, bo najmniej głupia i zboczona xP i Extra są parodie *_* xD

Daroo_3

No fakt trzeba przyznać - najmniej głupia i zboczona (no gdyby nie liczyć wkręcającego się w wentylator dzieciaka xD). W sumie chyba wszystkie takie filmy są robione specjalnie takim lekkim sposobem - ludzi już nie bawią romantyczne melodramaty ;) Ludzi bawi seks, anomalie i wszystko to, co okrutne, a bezpośrednio wiąże się z teściową (bądź może być wskazówką do jej unieszkodliwienia) hehe. Pozdrawiam

ocenił(a) film na 7
amizonka

heh, no w sumie to coś w tym jest ;)
Mnie osobiście strasznie śmiesząwszelkie "łożkowe wpadki" :D Pewnie dlatego uwielbiam 40-letniego Prawiczka ;D

ocenił(a) film na 10
mlody900

ja tez mam pytanie: ty jesteś taki głupi czy tylko udajesz???

yousta

Thx za odpowiedzi :) Tylko nie kumam poprzedniej odpowiedzi:P To było do mnie czy tylko pieprzysz głupoty do siebie?? :D POZDRO 4ALL

ocenił(a) film na 3
mlody900

bo kolego jakbyś chociaż trochę pomyślał, to byś wiedział co poprzednik ma na myśli. ;] przecież nawet na tym plakacie widać czy gra tam J. Depp czy nie ;]

agusiahehe

Jak pisałem ten post to plakatu nie było :P