PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=335872}

Wielkie kino

Epic Movie
2007
4,7 38 tys. ocen
4,7 10 1 37987
2,3 23 krytyków
Wielkie kino
powrót do forum filmu Wielkie kino

Podobało mi sie tylko kilka wątków filmu. Jack Szpara był nie najgorszy, Harry Potter i ekipa xD. "GNarnia" czy coś takiego były czasami nudne. Bardzo mnie wkurzała biała jędza. Fabryka czekolady nie podobała mi sie. A jak Aslan walczy z tym białym ćwokiem grał japoński aktor. Nie wiem czy to było specjalne czy był to kaskader.Spodziewałam sie dłuższego wątku Borata ale sie go nie doczekałam.Żalowe były te śpiewające dziewczyny ze staku Szpary Ogółnie 3/10

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Rafix1995 on line szukaj innych wypowiedzi tego użytkownika na tym forum 25 września 2009 21:21 odpowiedz zgłoś do usunięcia
Masz w ryja geju pedale rozjechany w dupę te laski były zajebiste zwłaszcza te dwie co się pocałowały ty ch**u niedorobiony spedalony

Poziom osób lubiących takie filmy :)

ocenił(a) film na 1
ivv_14

te kur*y ze statku najbardziej popsuły film;/ !!! pamiętacie ich tekst?! najgorsza żenada:/ było zaledwie kilka zabawnuch scen, po wielkich zapowiedziach spodziewałam się czegoś fajnego a tu tylko zrobili z biednej Narnii burdel i nic więcej, żal:/ pozatym widać że film był nakręcany na łatwiznę, jest wiele przykładów, np. walka tego lwo-człowieka udawającego Aslana z tym czubem, ech...