PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=335872}

Wielkie kino

Epic Movie
2007
4,7 38 tys. ocen
4,7 10 1 37987
2,3 23 krytyków
Wielkie kino
powrót do forum filmu Wielkie kino

Mam nadzieję, ze nigdy nie będzie mi już dane obejrzenie filmu, który w całości, od A do Z jest zupełnym nieporozumieniem. Mam natomiast jedną refleksję, zastanawiam się nad tym, jak to możliwe, że ponad 13 tysięcy osób obejrzało to coś i dało tak wysoką ocenę...
Ten film wręcz nie podlega klasyfikacji...;-)

ocenił(a) film na 4
szymon134

no tak się stało, że ty nie jesteś głównym wyznacznikiem/miernikiem do jakości filmów.

ocenił(a) film na 1
Movie_Crash_Man

Oczywiście, że nie jestem. Każdy ma prawo do własnego zdania i własnej oceny...
Są komedie i komedyjki o różnym poziomie. Poziom tego filmu w moim odczuciu poraża, demoralizuje głupotą...

użytkownik usunięty
szymon134

Racja, film był żałosny i nieśmieszny. Kto jak kto ale ja uważam ,że Amerykanie nie powinni brać się za parodię bo wychodzi im coś takiego jak to. Za to ciągle wspominam i oglądam niemieckie albo francuskie parodie.. Tam naprawdę jest z czego się pośmiać !

szymon134

Ja miałem dać 2, dałem jednak 3, bo myślę, że mogą jednak gdzieś-tam istnieć gorsze filmy, które zasługują na 2. Ocenę 1/10 rezerwuję jednak dla jakiegoś ultimate-gówna. Być może, u schyłku życia, wejdę tu, i jednak zmienię tę ocenę na 2, jeśli nie trafię nic gorszego przez te, mam nadzieję, kilkadziesiąt lat, które mi zostało ;)...

szymon134

akurat ktos kto ocenia titanica na 10 nie powinien sie wypowiadac o dobrych komediach