Wilk

Wolf
1994
6,8 30 tys. ocen
6,8 10 1 30196
6,1 15   krytyków
Wilk
powrót do forum filmu Wilk

ocenił(a) film na 6

Nicholson tu to jest prawdziwy wolverine, a nie ten wypacykowany na kreatynie pajac
Hackman

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
VegaTron

js nie chce nic mowić ale wolverine to po ang.rosomak a nie wilkołak geniuszu
\

ocenił(a) film na 6
sinekmen

Jedno nie ma nic wspolnego z drugim. To co wolverine oznacza po angielsku nie ma nic wspolnego z tym kogo bym bardziej widzial w tej roli. Klania sie czytanie ze zrozumieniem,... geniuszu

VegaTron

Ale ty uwazasz że Jackman grał wilka, wilkołaka a tak nie jest więc nie porównuj tych dwóch aktorów w różnych rolach. Oczywiście Nicholson jest ciekawszą postacią moim zdaniem. przepraszam jeśli cię obraziłem

ocenił(a) film na 6
sinekmen

Absolutnie, nie obraziles. Masz prawo do swojej opini, to w koncu wolny kraj, a przynajmniej tak pisza na papierze. Widze Nicholsona, dzieki roli w Wilku, to jak zinterpretowal ta postac i jak ja zagral, jako zdecydowanie lepszy material na Rosomaka, ktory w przypadku "Hackamana" mnie nie przekonal, nawet jesli do roli troche spuchl, zapalil cygaro czy rzucil pare razy miechem w rodzaja 'fu&* off'. Pozdrawiam

VegaTron

a wiesz jak dla mnie P. Nicholson nie zgodził by się zagrać w ex menach nawet grając główną role

ocenił(a) film na 6
sinekmen

Fakt. Mimo wszystko, pogdyba czasem mozna...

ocenił(a) film na 7
VegaTron

Jackman nie "hackman "xXD

kubuch77vandamme

Moze gdyby kręcili Xmenów w latach 80 to by mógł zagrać Nicholson ale kręcili jak Jack był już za stary więc nie zakładaj tak debilnych tematów. Mi tam Jackman nie przeszkadza w tej roli.