PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=866609}

Winni

The Guilty
2021
6,1 40 tys. ocen
6,1 10 1 39910
5,3 29 krytyków
Winni
powrót do forum filmu Winni

Idiotyczny film. Taki gość jakiego gra Jake nie przepracowałby godziny jako dyspozytor 911. Kompletnie to psuje odbiór całego filmu...

m_milanowski

Musisz ekstremalnie spłycać sens tego filmu, skoro tak uważasz. Tu przede wszystkim chodzi o ludzką psychikę. *SPOJLER* Gość jest w przededniu rozprawy, w której zamierza kłamać by wrócić do swojej właściwej roboty, żona nie dopuszcza do jego kontaktów z dzieckiem, do tefo zdarza mu się ten telefon i sytuacja, którą źle ocenia i pieni się na gościa, który praktycznie nic nie zrobił. Nadal dziwisz się temu, jak się zachowuje?

ocenił(a) film na 3
vermiwhite

nadal, w takim stanie kierownik dyspozytorni by go wysłał do domu po 5 min. Ta praca zupełnie nie wygląda jak na tym filmie...

ocenił(a) film na 5
m_milanowski

Zgadzam się w 100%. Zachowanie głównego bohatera było żenujące.

m_milanowski

jestem podobnego zdania - bohater zupełnie nie pasuje do tej roboty. jednak *SPOJLER* wydaje mi się, że praca w dyspozytorni jest w jego przypadku przejściowa. pracował w terenie, ale zabił człowieka, więc nie mógł dalej pełnić swoich obowiązków do czasu oczyszczenia z zarzutów. "zesłali" go więc na 911 do czasu rozwiązania sprawy. takie są moje przupuszczenia.

ewkapdt

tutaj nawet nie ma pola na przypuszczenia, wszystko zostaje wyjaśnione w filmie :P

Vitcher

to potwierdź proszę czy dobrze zrozumiałam, bo nie ukrywam - oglądałam film bez szczególnego skupienia ;)

ewkapdt

dobrze zrozumiałaś.