Komentarze to żadnego filmu bym nie obejrzał bo każdemu nic nie pasuje a ten film zasługuje
przynajmniej na 7...
Jakbym patrzył częściej na takie głupie komentarze jak ten Twój, to bym został alkoholikiem i przerzuciłbym się z oglądania filmów na słuchowiska radiowe.
Ty , nie krytykuj opini innych. Tobie sie nie podobal , ale to nie znaczy , ze innym nie ma prawa.
No wydaje mi sie , ze on wyrazil tylko swoja opinie. Ty za to hejtujesz film , ktory Ci sie nie spodobal w kilku dyskusjach na raz ;]
Dziewczyno racze Ci łaskawie przypomnieć że to jest forum dyskusyjne na temat filmu, a to że autor nabazgrolił temat o tym że inni piszą głupie komentarze, a film według niego zasługuje na 7, nie wiadomo czemu uważam za spam. Nie ,,hejtuje'' tego filmu tylko krytykuje, o to na tym portalu chodzi.
Chlopaku , a ja nie uwazam za spam , tylko za opinie :) wiec darujmy sobie ta wymiane zdan bo i tak nic z tego nie wyjdzie.
To po co mi w ogóle ... zawracasz? Życzę Ci więcej takich treściwych opinii jak ta autora do przeczytania. Pozdrawiam!
Nikt Ci nie kazal jej czytac ;) Nie wiedzialam , ze jestes taki nierozumny ;) bym sie nie trudzila , wiedzac , ze i tak nie dojdziemy do konsensusu. Papa;)
Nikt nie kazał ale też nikt mi oczu nie zasłonił. Nie martw się, ważne że na tym portalu działają takie osoby jak Ty i MasterSexay, przez co czytanie opinii pod filmami nie angażuje umysłu. Papa!