Witaj w klubie

Dallas Buyers Club
2013
7,8 184 tys. ocen
7,8 10 1 183832
7,4 64 krytyków
Witaj w klubie
powrót do forum filmu Witaj w klubie

...film jest dobry ale nic poza tym, dobrze zagrany ale nie na Oscara. Poza tym dosyć płytko traktuje poruszane tematy...zdecydowanie za dużo homosexualizmu....

kuba_kulacz

Zdecydowanie... za dużo... kropek... a... za mało... argumentów...

ocenił(a) film na 7
siNNer_pl

Nie jestem krytykiem filmowym, żeby argumentować swój gust filmowy - moja wypowiedź to nic innego jak subiektywna opinia po obejrzeniu filmu...

ocenił(a) film na 8
kuba_kulacz

Nikt Cię nie prosi o argumentacje gustu, tylko opinii. Z tego co wiem, uzasadniania swojego zdania uczy się w podstawówce.

ocenił(a) film na 7
PotC_Fan

Ktoś tu widzę jest specem od edukacji na poziomie wczesnoszkolnym...hmm no to fakt że w podstawówce żeby podjąć jakąś decyzję np. o tym czy oglądnąć jakiś film lub nie potrzeba argumentacji nauczyciela;) Ale życzę powodzenia może uda się obejrzeć i wyrazić swój gust w dowolny sposób - może jakieś wypracowanie na 1000 słów ;)

ocenił(a) film na 8
kuba_kulacz

Urocze odwracanie kota ogonem, dość typowe niestety na tym portalu. Skoro nie potrafisz w sensowny sposób poprzeć swego stanowiska wobec filmu, to powiedz chociaż na jaką cholerę dodawać osobny post na forum składający się z AŻ trzech zdań, skoro na prośbę o dalszą argumentację posługujesz się rozumowaniem: "mój gust, a o gustach się nie dyskutuje"?