Wkraczając w pustkę

Enter the Void
2009
7,2 22 tys. ocen
7,2 10 1 22071
7,5 31 krytyków
Wkraczając w pustkę
powrót do forum filmu Wkraczając w pustkę

Powiem krótko -
Klimat filmu po prostu można poczuć na własnej skórze.

a do tego piękna Paz de la Huerta

ocenił(a) film na 4
demson

film gówniany,owszem jest parę scen itd.

Można było coś zrobić z tego,ale tak to shit i tyle. W ogóle to schemat latającej kamery jest w filmie NIEODWRACALNE.Próbowano zbudować tutaj klimat,ale niestety,to jakby nie móc chcieć...przykro mi.Polecam nie kopiować sensu filmów,a przynajmniej Nieodwracalne który polecam dla ludzi o mocnym kinie...

sylwester_3

nie przejmowal bym sie tym komentarzem :) wystarczy rzucic okiem na to co lubi pan sylwester ;)

ocenił(a) film na 4
Pandemonium

widać twą płyciznę
dajesz ocenę 10,10
eheheheh
żal
aha niezłe gnioty oglądasz
ehehehehehehhe
Powodzenia w dalszych wypowiedziach
Pa

ocenił(a) film na 4
Pandemonium

no właśnie polecam to co oglądam ale z sensem i przemyśleniem
a nie tak jak na przykład Film Skayline debile dali filmowi nie całe 5

obejrzałem i też go obejrzyj bo warto
sam pomysł i wykonanie to co najmniej 7
P.s i nie przegadujmy się,każdy ma swój gust
Pozdrawiam
ja obejrzałem sporo filmów na prawdę
heh
na prawdę sporo oraz więcej niż dużo

sylwester_3

@ sylwester_3
Śmieszny z ciebie człowiek. Zrób przyjemność swoim rodakom i nie dziel się swoimi recenzjami filmowymi.

ocenił(a) film na 4
demson

no i właśnie o tym piszę
szkoda rozmawiać z osobami twego pokroju
nie umiesz przyznać się do faktu
oglądaj co chcesz twoja sprawa

rodakom? buagahahahahah to w Polsce tylko net leci? no nie wiedziałem ahahahahahaha
słuchaj dorośnij beznadziejo gustowna a potem pisz komentarze,bo takich kretynów jak ty to na pęczki na FW leży
żal takich jak ty na prawdę

sylwester_3

nie pogrążaj się pan panie sylwester.
Myślisz sobie że ty masz gust ???

sylwester_3

buhaha, taak, porównuj sobie film braci Strauss, speców od efektów specjalnych i twórców marnego avp 2 z nowatorskim, transowym filmem Noego.
Naprawdę, skończ waść, wstydu oszczędź...może jeszcze Transformersy 2 są lepsze?:D

ocenił(a) film na 10
Krolik_Pudding

brak słów .... 15/10

Krolik_Pudding

o wiele lepsze są Transformersy 2. A takim filmom to 10/10 dają takie same żałosne człowieczki co są w tym filmie a szczególnie tak panienka bez pomysłu na życie jak każdy pijaczyna i ćpunek chodz nie mówię że jesteś jednym z nich.

jack666

To po co go oglądałeś, skoro uważasz że ludzie pokazani w tym filmie są żałośni ?? Jeśli tak uważasz, to musisz wiedzieć że ten film w ogóle nie jest skierowany do odbiorców twojego pokroju.

demson

A po co się ogląda filmy ? Oglądam wszystko co mi się wydaje że będzie dobre ,ale też się trafia tak jak ,w tym przypadku że po prostu reż. nie wyszło dlatego taką notę dałem jaką dałem ale to jest tylko moje zdanie wiem tylko że jest parę lepszych filmów o podobnym temacie i musisz to sam sobie przyznać ,żę nota 10/10 jest na wyrost? Nawet jak główna bohaterka to świetna laska.

jack666

Właśnie że reżyserowi wyszło tak jak tego chciał, tylko może ten "trance'owy" klimat nie jest w twoim guście.
Dałem 10/10 bo ten film po prostu mnie "porwał", mój klimat.

PS Ja tylko wspomniałem o urodzie głównej bohaterki. Ale nie miało to żadnego wpływu na ocenę filmu .

demson

no w końcu piszesz do rzeczy , właśnie ten klimat nie dla mnie właśnie tak kamera (obraz tego filmu) mnie nie przekonało może żeby to było nagrane tradycyjnie byłoby lepiej dla mnie i wyżej go bym ocenił ale pewnie ty byś nie dał mu wtedy 10 tak myślę dlatego to jest cały urok kina dla jednych piękne dla drugich nie. Ps. pewien gościu napisał mi że nie oglądał "Ojca chrzestnego" bo nie trawi Marlona Brando i nie uznaje tego filmu jako klasyki a ogląda za to wszystkie skośnookie bzdety które uznaje że wszystkie świetne...

ocenił(a) film na 3
demson

ten film jest zwyczajnie nudny. nic więcej nie można o nim napisać. 4/10

ocenił(a) film na 2
opalen

dokładnie, nudy i aż wyszłam po 1,5 h bo wymiotować mi się chciało od tej 'latającej kamery' i tego całego syfu jaki w tym fillmie jest ukazany. nie wiem jaki sens może być w tym filmie (no ale nie widziałam do końca więc może bardzo głęboko ukryty był). nie polecam, bleh.

ocenił(a) film na 9
heeidi

wow 2 osatnie komentarze zwalają z nóg - hmmmm a może w nich gdzieś bardzo głeboko jest ukryty sens

ocenił(a) film na 8
demson

Na pewno nie powiedziałbym, że film jest nudny. Jest bardzo dobry, praca operatora jest niesamowita, sam pomysł również. Filmowi spokojnie mógłbym dać 9, jednak zakończenie zwaliło mnie z nóg - 15 minut zupełnie niepotrzebne moim zdaniem.