Muszę zgodzić się z opiniami o tym, jaki to ten film słaby nie jest, że nie straszy, nie trzyma w napięciu, miłośników krwawych filmideł niczym nie zszokuje itd, itd., itd... wymieniać można naprawdę długo i trudno się z tymi wszystkimi zarzutami nie zgodzić... bo tak na dobrą sprawę, to gdyby wywalić dwie minuty filmu to byłby to zwyczajny erotyk, a w drugą stronę to jakby wywalić 95% filmu to wyszedłby z tego kiepski horror, a tak?
...dostałem filmik na którym dosłownie ryczałem ze śmiechu, naprawdę... od "Bad Taste" nic mnie tak nie rozbawiło. Najpierw kila linijek tekstu, potem seks... potem znowu kilka sekund gadania i kilka minut seksu i tak przez pierwsze 50 minut filmu, czyli w sumie przez cały czas... oglądając to z kumplem po pewnym czasie robi się to nudne i tylko głupie aluzje puszczane to przeze mnie to przez niego sprawiły, że bawiłem się na tym filmie naprawdę dobrze, nie sposób było też śmiech powstrzymać chociażby na momencie gdy gość ucieka, ktoś rzuca w niego ?!talerzami?! a następnie nasz bohater co robi? Uwaga! Przestaje uciekać bo odczuwa pragnienie!!! Masakra...
Reasumując: tytuł uchodzi za kultowy w niektórych kręgach i przeznaczony tylko i wyłącznie dla zagorzałych fanów gatunku. Proponuję go oglądać w towarzystwie, gdyż w pojedynkę... cóż tu dużo mówić... szybko się nudzi, a tak jest szansa, że ktoś zacznie sypać głupimi tekstami i godzina śmiechu gwarantowana. Zaręczam ...