Zapowiada się lepiej ponieważ od poprzedniej części już nic gorszego powstać nie może^^.
Nie będę się przejmował docinkami od kogoś kto ocenił na 10 pkt Sagę "Zmierzch", Harrego Pottera czy Avengers. Pozdro.^^
Czyli wg tego chociaż nie wiadomo bedzie nowy shredder, kraang bo te statki, a także bebop i rocksteady( prawie bym widział noso od spidermana)
Najlepsza póki co dla mnie jest wersja z 1990 (wspaniały mroczny klimat), potem druga część z 1991.
A dopiero za nimi reeboot z 2014.
Ale ta część (sequel reebootu) zapowiada się lepiej od tego co zobaczyliśmy w 2014.
Shredder też jakoś wydaje się lepszy.
Na głównej stronie masz zawsze aktorów grających w filmie.
Rozwiń (zobacz pełną obsadę) , by pokazało wszystkich i masz aktora Brian Tee, który wcieli się w Shreddera.
Na portalu filmowym dużo bardziej znanym niż filmweb - IMDB też jest tak samo.
http://www.imdb.com/title/tt3949660/?ref_=fn_al_tt_1
Wiadomo że starych żółwi już nic nie przebije,ale nowe turtlesy nie są złe.Dobra może przesadzili z nowym Shredderem w 1 części,gdyby usunęli te noże myślę że wygląd byłby lepszy(chodzi o Shreddera),Megan nie była zła no i jeszcze sam wygląd żółwi,który moim zdaniem został zrobiony bardzo dobrze co nie znaczy że jest lepszy od turtlesów z 1990 roku.
nie wiem co tu ocenić. Efekty dobre, Shredder ok. Ale Szykuje się nam to co z transformers film o niczym. Jak mówi returner wersja z 1991 roku najlepsza.
bo to taki słaby blockbuster bez wymagającej fabuły, uwielbiam filmy rozrywkowe no ale bez przesady