PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=515048}

Wolverine

The Wolverine
2013
6,7 133 tys. ocen
6,7 10 1 133325
5,4 38 krytyków
Wolverine
powrót do forum filmu Wolverine

Gdzieś tak w okolicy jednej trzeciej filmu moja ocena oscylowała wokół 8 ale im bliżej końca tym
było gorzej i naciągane 5 to jest maksimum co mogę dać. Szkoda, wielka szkoda... Jedyny plus to
Hugh Jackman, który jest urodzony do bycia Rosomakiem.

ocenił(a) film na 6
Nadgnity

Jedynki nic nie pobije.

ocenił(a) film na 6
Nashael

Jak dla mnie lepszy od genezy. Ale mimo to i tak wiele niedoróbek. Największa wg mnie to relacja głównego bohatera z tymi Japonkami, nie wiadomo skąd i dlaczego takie wzajemne przywiązanie do siebie. I przyznaje wam rację, nikogo innego nie potrafię sobie wyobrazić jako Wolverine'a.

ocenił(a) film na 6
dompedro

Bo najpierw go narysowano a potem się urodził. Taka prawda :P

ocenił(a) film na 5
Nadgnity

Mam podobne odczucia jak Ty. I nawet tak samo oceniam, choć moja 5 jest naciągana ze względu na Hugh Jackmana, którego lubię w tej roli ;)

Nadgnity

Zgadzam się w 100%.

ocenił(a) film na 7
majaluki

Popieram strasznie marna część...

ocenił(a) film na 5
Nadgnity

zgadzam sie i mam pytanie czy to mozliwe ze szpony z adamantium(niezniszczalne) mozna bylo ciachnac?

gok_U

I w dodatku odrastają xDDDD

Poza tym popieram początek ciekawy ale jak zaczęli skakać na motorach w zimie po dachach...

sprk

Przecież nie odrastają. Teraz Wolverine ma szpony z kości- jak kiedyś (w genezie).

ocenił(a) film na 5
sprk

Mało tego, oni tymi motorami walczyli...

Nadgnity

mimo wielkiego sentymentu do serii x-men , to myślę , że ta część to jakiś żart

ocenił(a) film na 5
Nadgnity

tez się oczywiście zgadzam, strasznie chaotyczny film niestety, za mało klimatu (chociaż jak dla mnie + za klasyczną scenę z rosomakiem w "amerykańskim barze" ;)))