Narzeczona Logana w XMEN GENEZA?? Skoro ktos mi tu mowi ze nie Jean gray. Przeciez to ta sama postac co w WOLVERINE wczoraj widzialem na prapremierze
Ja sie pogubilem. W X MEN GENEZA logan mial kobite ktora ginie (to byla jean gray?) potem jean gray wystepuje w X3 wiele lat po wydarzeniach z GENEZY tak?? Czy jak? Bo juz mi to spokoju nie daje
Juz wczoraj skumalem, nie pamietalem tych filmow, @martinpas, ty jestes trollem. Wybacz ze nie jestem nerdem dla ktorych xmeni to bogowie. Nie musze wszystkiego pamietac. Pozdro dla normalnych i tych ktorzy normalnymi slowami mi to wyjasnili :-)
On tej indianki (Kayla) w ogóle nie pamięta. Jean Grey jest jego ostatnią miłością. Chociaż gdzieś pod koniec " Wolverine'a" w podświadomości podczas koszmarów wspomina imię Kayla.
W "Genezie" Wolverine jest z całkiem inną kobietą, imieniem Kayla. Jean poznaje dopiero po wielu latach od czasu "Genezy", czyli w filmie "X-Men". Pojawia się ona też w "X-Men 2" i "X-Men: Ostatni Bastion" - w tym filmie ginie, zabita przez Logana. W "Wolverine" facet ją wspomina, bo film dzieje się zaraz po trzeciej części trylogii.