PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=515048}

Wolverine

The Wolverine
2013
6,7 133 tys. ocen
6,7 10 1 133325
5,4 38 krytyków
Wolverine
powrót do forum filmu Wolverine

na facebooku jest thiler w którym przez ułamek sekundy widać Famke całująca Hugha .. oco kaman?

ocenił(a) film na 8
fastness

Chodzi ci o trailer? Thriller to gatunek filmu ;D
Może po prostu Logan przypominał sobie swoją ukochaną którą był zmuszony zabić. Podobno Wolverine ma mieć czas akcji po 3 części X-Menów Ostatni Bastion.

IronHulk12

dziękuje:)) to wiele wyjaśnia.. dobrze by było gdyby zrobili kontynuacje x3. a geneze zostawili :)

ocenił(a) film na 7
IronHulk12

ale właściwie, po co w trailerze mieliby robić scenę wspomnień jak to właściwie mało istotne? ;)

ocenił(a) film na 8
jennifer55

A czemu mieliby takiej sceny nie robić ? W niektórych zwiastunach przed premierą filmu też są ukazane momenty, które są mało istotne lub praktycznie wcale nie istotne :D
A może to nie wspomnienie tylko sen. To są tylko moje teorie, a wszystko wyjaśni się po premierze ;>

ocenił(a) film na 7
IronHulk12

ano, właściwie sen jest całkiem prawdopodobny ;> a to podstępni producenci, chcą nas nabrać :D chyba że rzeczywiście zmartwychwstanie, to by było super!! :D X-men bez Jean to nie to samo :<

ocenił(a) film na 7
jennifer55

A czy to istotne, że Logan oberwał butelką w jakimś barze? Trailer jak to trailer pokazuje najciekawsze momenty z filmu ;)

ocenił(a) film na 7
fastness

właśnie też to zauważyłam!!! *_* Jejku, zawsze liczyłam na ich romans ;) Mam nadzieję, że to jednak nie były tylko wspomnienia...

ocenił(a) film na 8
jennifer55

Mnie też to bardzo ciekawi, ale chyba raczej jean nie zmartwychwstanie :D Chociaż nie wykluczam takiej teorii, bo wszystko jest możliwe ;D

IronHulk12

Ja tam zawsze najbardziej lubiłem Jean:)) .. Fajnie gdyby wystąpiłby mały epizod z nią, dla samego przypomnienia bo zawsze albo nie była pokazywana i gdzieś na uboczu była, albo ją pokazywali a to już od tej destrukcyjnej strony, coś mogli by wykombinować:)

ocenił(a) film na 7
fastness

Jean rządzi :D też ją zawsze lubiłam, zresztą Scotta też- nawet to była moja miłość z dzieciństwa haha <3 co nie zmienia faktu, że mogłaby mieć romans xD ej, a może ona tak naprawdę nie umarła........... (a pogrzeb to inna sprawa, to się wytnie :D)

jennifer55

Wszystko możliwe że mogła nie umrzeć :D ciekawe by to było.. moją może nie miłością a fascynacją JEan zdecydowanie:)) tiaaa.. pogrzeb o niczym nie świadczy:P zawsze można to jakoś uciąć :PP hehehe ogólnie dobrze że kontynuują cokolwiek o xman bo warto, lecz mogliby zrobić coś nowego innego bo wolverine jest fajny, ale wkoncu stanie się to mniej ciekawe jeak tylko będą o nim robić:)

ocenił(a) film na 7
fastness

dokładnie, Wolverine może i jest genialny, ale mogliby też zrobić o kim innym, na przykład o Scocie... haha :D