W Kick ass, Kick ass 2 i tym Wolverine są dosyć niskie oceny. A to naprawdę są zajefajne filmy. Kick ass 2 i Wolverine
dałem ocenę 8/10.
I myślę, że napewno na takową zasłużyły.
Nie wiem jak kick ass bo nie ogladam komedii dla dzieci, ale wolverine na 8 nie zasłużył, bo niby z jakiego względu miałby zasłużyć ?
Ja też nie oglądam komedii dla dzieci, dlatego obejrzałem Kick-Ass. Film z przekleństwami i krwią puszczasz w niedzielę dzieciom, dobry z ciebie tatuś.
Na szczęscie nie posiadam dzieci dzieki czemu niedziele mam wolne i nie musze się pozbywać "problemu" jak ojciec roku pod nickiem deamon82 na zasadzie "idz ogladaj bajki i nie zawracaj dupy" a to jakim jestem, lub byłbym tatusiem nie jest twoim interesem.
Ja też nie jestem jeszcze ojcem, ale ty do tej roli jak widać się nie nadajesz.
Najpierw się trochę dowiedz na temat filmu, zanim go zaczniesz puszczać jako komedia dzieciom.
Być może i się nie nadaję, ale to nie tobie będzie oceniać - że się powtórzę, bo jak widzę za pierwszym razem nie zrozumiałeś. Najpierw to się może naucz rozmawiać z ludźmi bez argumentum ad personam zanim siądziesz do klawiatury.
Dorośniesz to i skala ci się zmieni. Co najwyżej średniawa ta bajeczka i nie zasługuje na nic powyżej 5.