PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=515048}

Wolverine

The Wolverine
2013
6,7 133 tys. ocen
6,7 10 1 133330
5,4 38 krytyków
Wolverine
powrót do forum filmu Wolverine

Czy w jakiejś części oprócz "Genezy" występuje Deadpool?

Sorki, że piszę tu, ale tu teraz najwięcej fanów X-menów i szybvciej mi odpowiecie. Pozdrawiam i z góry Dziękuję za odpowidź

misonka

Nie ma obcykanych?

ocenił(a) film na 7
misonka

Odpowiedź brzmi - nie. a to co zrobili z nim w Genezie powinno być karane śmiercią.

voyano_wrecemocny

Dla mnie było całkiem fajne, bo to w sumie taki był początek, wprowadzenie i liczyłam ze może później postać została rozwinięta.

ocenił(a) film na 6
misonka

http://www.filmweb.pl/film/Deadpool-2014-514675

karolm124

To wiem, ale myślałam że był już wcześniej. Czyli że Deadpool wystąpił tylko w genezie i w żadnym innym filmie tak? Ciekawe, ze ten koleś w Marvelu gra Deadpoola, a w DC gra Zieloną Latarnię. Nieźle się dogadał.

misonka

Jeszcze w Blade 3 grał jakiegoś kolesia, a to też Marvel. No i ostatnio RIPD. Komiksowy koles

ocenił(a) film na 8
misonka

Tak, akurat w dwoch najgorszych filmach o superbohaterach, dobrze sobie dobral role...

ocenił(a) film na 7
karolm124

aaaaaaaaaaaaaaa nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee BŁAGAM

voyano_wrecemocny

Po co takie teksty walisz zanim film widziałeś. Od razu sie zdradzasz że jesteś jakimś sfrustrowanym dzieciakiem. Jak coś ci nie pasuje to olej ten film, nie czekaj na niego i nie oglądaj. A jak obejrzysz i ci sie nie spodoba to wtedy pisz i krytykuj. Bo póki co widać ze jesteś jakimś niezadowolonym z wszystkiego dzieciakiem i przy tym sie ośmieszasz publicznie.

ocenił(a) film na 7
misonka

Dobry tekst - zapamiętam (zwłaszcza te fragmenty o dzieciaku). Wyrażona w dość ekspresywny choć przyznam mało wysublimowany sposób moja niechęć wynika dwóch faktów. Ryan pasuje do Dreadpoola jak pięść do nosa, a dwa - sama postać została przez twórców Genezy zniekształcona do granic (Ryan niestety swoją osobą firmuje także to okaleczenie).

ocenił(a) film na 7
misonka

a to kluczowy powód, dla którego "aaaaaaaaaaaaaaa nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee BŁAGAM"

http://www.filmweb.pl/film/Green+Lantern-2011-242379

voyano_wrecemocny

Bo ten aktor też gral już Deadpoola, więc będzie grał też w osobnym filmie o tej postaci, a to że grał zieloną latarnie to już nie może grać nic innego? Ale skoro taki jest twój kluczowy powód, to spoko, każdy ma inne abmicje. Pozdrawiam.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 7
voyano_wrecemocny

naprawdę? czemu?

voyano_wrecemocny

Ale z ciebie prymityw. Teraz wyszło szydło z worka. Co dają Ci takie obelgi i wyzwiska? Czujesz się lepszy gdy kogoś w ten sposób obrazisz i powyzywasz? Poniżanie ludzi sprawia ci przyjemność? Gratuluje.

ocenił(a) film na 7
misonka

I to się nazywa HIPOKRYZJA. Przecież to Ty - bez jakiegokolwiek powodu - zaczęłaś wyzywać mnie od "sfrustrowanych dzieciaków". Co więcej - ja odnoszę się do poziomu dyskusji, a nie personalnie obrażam Ciebie w przeciwieństwie do Twoich postów. Poza tym zauważ, że zaimki piszę z wielkiej litery co jest oznaką szacunku. Nie nadinterpretuj.

voyano_wrecemocny

Nazwalam cie tak jak się zachowujesz, a ty tylko dalej udowadniasz ze miałam rację. Nie personalnie? To do kogo to przepraszam było? Do zaczarowanej gwiazdki? Skończ przynajmniej tą obłudę. Nie użyłam słów wulgarnych i nie wyzywałam cie od debili, kretynów i idiotów w przeciwieństwie do ciebie. Dawno nie widziałam na filmwebie takiego steku obelg i wyzwisk jaki zaprezentowałeś. Tymi obelgami, tym co napisałeś osiągnąłeś poziom bruku.

ocenił(a) film na 7
misonka

niestety ,chwilowo deadpool jest tylko w jednym filmie :( szkoda bo to taka zajebista postać) jeśli ekranizacja x-force dojdzie do skutku to może wade się pojawi

ocenił(a) film na 7
misonka

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ale o co chodzi? w tym wpisie, który niewiedzieć czemu został zablokowany jedyną pseudoobelgą było stwierdzenie - "Dyskusja jak z koniem". Gdzie tu wyzwiska? Boże mój! (a jestem niewierzący) Napisałem tylko że RR nadaje się do komedii romantycznych, a to co zrobił z Latarnią, i to z z Latarnią zrobiła reszta ekipy powinno być karane śmiercią. Gdzie tu wyzwiska "od debili, kretynów i idiotów" ?

voyano_wrecemocny

No jasne. Nie wiedzieć czemu zablokowany. Miej trochę odwagi, bo teraz śmieszny jesteś. Najpierw mnie wyzywasz i obrażasz a teraz się wypierasz? Dziecinada.

ocenił(a) film na 7
misonka

gadał dziad do obrazu... Mimo wszystko - najlepszego i pomyślności

voyano_wrecemocny

Sam jesteś dziad. Bez krzty honoru.

ocenił(a) film na 7
misonka

brawo - dowal czymś jeszcze

ocenił(a) film na 8
misonka

To co jest w Genezie to nie Deadpool, tyle w temacie

misonka

Polecam tobie animację "Hulk- Podwójne Starcie". W części Hulk Vs. Wolverine występuje Deadpool

howlet

Dziekuję, moze kiedyś zobacze, ale wątpie bo ja nie lubie za bardzo bajek. Pozdrawiam.

ocenił(a) film na 8
misonka

Filmy animowane, nie bajki

Himiteshu

Tak, jasne.

ocenił(a) film na 8
misonka

Do tej pory nie było w innych, będzie w X-Force.
W X3 w finałowej bitwie jeden się regeneruje jak Deadpool, gdy Logan odcina mu kończyny, ale to raczej nie on.

ocenił(a) film na 8
deamon82

pamiętam to jak go kopnął w jaja i mówi "może ci odrosną"

ocenił(a) film na 8
ziomekvo

Wyglada zupelnie jak nie on......

Himiteshu

Bo to nie on.