PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=515048}

Wolverine

The Wolverine
2013
6,7 133 tys. ocen
6,7 10 1 133325
5,4 38 krytyków
Wolverine
powrót do forum filmu Wolverine

Trochę akcji przegiętych z Polskim Pendolino :) i ślimaczące się romansidło. Film inny niż poprzednie części X. No i jak magneto mógł w końcowych napisach zatrzymać Volvera jeżeli już metalu nie miał ?

ocenił(a) film na 7
emek_filmaniak

"No i jak magneto mógł w końcowych napisach zatrzymać Volvera jeżeli już metalu nie miał ?" dobre pytanie :)

ocenił(a) film na 6
emdoeS

W tak prosty sposób, że Wolverine dalej miał adamantium. Stracił tylko szpony.

ocenił(a) film na 7
Dealric

To dlaczego szpony nie odrosły z adamantium?

ocenił(a) film na 6
emdoeS

Pomyśl, może sam do tego dojdziesz...

Dealric

nie ma to jak dowcipne mądrość forumowicza. Więc sam pomyśl mondralo

ocenił(a) film na 4
emdoeS

ha... haha... nie no, to jest komiczne by pomyśleć, że coś takiego było by możliwe... Znaczy sama moc Logana jest niemożliwa, ale ten wątek pomińmy.

ocenił(a) film na 7
Stomolko

tak samo możliwe jak szpony, które mu wyrosły..

ocenił(a) film na 4
emdoeS

To jest akurat wynik jego mocy przetrwania, jakby się mu oderwało głowę, to (co widzieliśmy w Genezie) wystarczyło by położyć głowę obok ciała i już mamy całego Wolverina... no może z wyjątkiem adamantium w jego szyji którego jego ciało NIE MOŻE sobie wygenerować bo ... bo nie może, żeby to zrobić (nawet jakby jego moc to umożliwiała) to Wolverine musiałby mieć w krwi zapasa PŁYNNEGO adamantium.

ocenił(a) film na 6
Stomolko

Akurat kiepski przykład, bo urywając głowę nie usuwasz nic adamantium. Trzeba pamiętać, że kręgosłup to nie jest całość:)

ocenił(a) film na 7
Stomolko

już ogarniam, właśnie na taką odpowiedź liczyłem :) dzięki

ocenił(a) film na 4
emek_filmaniak

dłuuuuugo czekałem na powrót magneto i się doczekałem YEAAAA a łysy niech spada albo niech ożywi Jill jak taki mocarz