6,6 196 tys. ocen
6,6 10 1 196173
5,5 47 krytyków
World War Z
powrót do forum filmu World War Z

Brad Pitt? 

ocenił(a) film na 7

No nie wierze, że do kina Sci - horror dali takiego aktora jak Brad Pitt, normalnie kojarzy mi się Saga Zmierzch z Pattisonem.

Żeby ten film charakteryzował się realizmem i jakością, to mogli dać kogoś innego, mniej rzucającego się w oczy a tak to dali jakiegoś modnisia. Niech oni w końcu nauczą się dobierać ludzi

ocenił(a) film na 3
zell5

Pitt to świetny aktor, nie wiem o co ci chodzi... Jak dla mnie to pasuje do roli.

ocenił(a) film na 8
zell5

Brad Pitt zdziadział, ma fryz jak Majdan hehe
http://screencrave.com/2012-11-09/world-war-z-trailer-brad-pitts-hair-hordes-zom bies/
http://afterparty.pl/newsy_artykul,7889.html

ocenił(a) film na 6
zell5

co Ty mówisz...;] Brad Pitt może i był lalusiowatym blondynem, ale to było dawno temu. Teraz spokojnie może grać twardziela ratującego świat przed zombiakami, ma ku temu wszelakie predyspozycje ;p a co da samego filmu... ostatnio podłapałam trochę tematykę zombie, głównie przez gry - najpierw Left4Dead2 a później The Walking Dead, które całkowicie zdobyło moje serce. Zdecydowanie preferuję żywe trupy w postaci powolnych istot, który jest dużo i to przytłacza ludzkość. Natomiast takie szybkie zombiaki pędzące ulicami w zawrotnym tempie... cóż, ta wizja nie do końca mi odpowiada, ale może dzięki temu zobaczymy nie najgorszy, dynamiczny film akcji :)

zell5

a ja nie wierzę, że ktoś w ogóle może porównywać Pitta do Pattinsona.. Najwyraźniej nie masz większego pojęcia o dobrym kinie albo po prostu nie znasz Pitta z filmów, a raczej z serwisów plotkarskich. Poza tym bez Pitta ten film w ogóle by nie powstał, bo to on wykupił prawa autorskie i jest jednym z producentów.

ocenił(a) film na 7
lukaszu78

Nie mniej jednak on mi całkowicie do roli w kinie sci - horror nie pasuje. Może miał swoje wielkie sceny w filmach podziemny krąg czy 12 małp ale to jak oglądać Jima Carreya - komika w horrorze 23. Niektórzy aktorzy nie pasują do pewnych filmów

ocenił(a) film na 6
zell5

to chyba jeszcze mało filmów z Pittem widziałeś twierdząc, że nie nadaje się do tej roli - póki co robi dobre wrażenie, martwi mnie bardziej sposób pokazania zombie - jestem bardzo ciekaw jak zrobią sam motyw zakażenia bo tam nie widać żeby kogo kolwiek gryzły czy pożerały, raczej bezmyślna tłuszcza przewalająca się po ulicach w zadziwiająco szybkim tempie