6,6 196 tys. ocen
6,6 10 1 196173
5,5 47 krytyków
World War Z
powrót do forum filmu World War Z

Film nudny

użytkownik usunięty

Dobrze wykonany, dobrze zagrany, ładnie udźwiękowiony... ale koszmarnie nudny i strasznie przewidywalny. Jeśli ktoś zapytałby się mnie przed filmem, jaka będzie fabuła - opowiedziałbym mu scena po scenie. Liczyłem jednak po tak dobrze zapowiadanym blockbustrze trochę więcej kreatywności i polotu. Zawiodłem się.

ocenił(a) film na 6

Każdy człowiek oczekuje od filmu tego czego potrzebuje.. Ale niestety nie zawasze tak jest.. Zamiast narzekac ze to ze tamto to otwórz se browara i zacznij ogladac film z przymróżeniem oka. Ze tak to napisze.. możliwe że z błędem :) hehe Nie oczekuj od filmu czegos niesamowitego.. Bo choć by i nawet gdyby się to wydarzyło na prawde to tak na serio nie wiesz czy to tak bedzie wyglądać czy odwrotnie lub w 40- 60% .. Filmy są robione dla rozrywki nie dla oceniania ich na serio .. A to że są portale takie jak FilmWeb gdzie można ocenić film wedłóg własnych kryteriów.. To nie oznacza, że filmy powinny być produkowane wegłóg kryteriów wybranych widzów.. Oczywiscie jesli wiesz o co mi kmn.. Możesz sie doszukać kilku błędów ponieważ jestem niesamowicie naj*bany Ale jako tako wiem co i jak.. Pomyśl zanim skomentujesz.. Bo wiesz.. Niektóre filmy komuś podejdą a niektóre nie.. Są gusta i guściki.. A z tego co wiem to się o tym nie dyskutuje.. Nie miałem Też na myśli obrazić autora tego postu ale chciał bym mu uświadomić, że nie jest sam i powinien też się liczyć ze zdaniem innych osób.. A nie chodzi mi o fabułe czy o aktorstwo.. zrozum wreszcie ze film to jest film.. i tego nie zmienisz choc bys sie zesrał..

ocenił(a) film na 6
Fidoo

możliwe że nie dodałem jakiś 30 do 60% tekstu którego chciałem napisać.. Ale znając użytkowników tego portalu to raczej powinieneś skumać o co mi chodzi.. Mogę się mylić.. Choć obejrzałem tyle filmów ze az głowa boli.. i powiem szczeże, że jesli oceniasz film o tzw. zombie czy wampirach to licz się z tym, że nigdy nie bedziesz wiedział jak to na prawde jest póki Cię to nie spotka w realu.. To tyle ode mnie.. Miłej nocy..!! Pozdrawiam.. Sławek..

użytkownik usunięty
Fidoo

Sugeruję komentarze dodawać na trzeźwo.

ocenił(a) film na 6

Cóż.. Można na trzeźwo jak i po pijaku.. Ja nie widzę w tym żadnych problemów.. Ważne, że wiadomo o co mi kmn.. hee