Wie ktoś gdzie można kupić, pobrać lub może ma ktoś do podesłania ebooka "Wojna Zombie" Maxa Brooksa? Chciałbym przeczytać przed filmem. W zamian podeślę Zombie Survival tego samego autora
Polskiego przekładu nie znajdziesz w sieci , a ZS jest ogólnie dostępny w pl wersji.
Jedyne wyjście http://www.matras.pl/szukaj/?autor=Max%20Brooks
Sam wczoraj zakupiłem tą książkę bo poprzednie wydanie "Wojna Zombie" było ciężko dostać, a jak już to za sporą cenę. Książka naprawdę dobra i mam nadzieję że film choć trochę będzie do niej nawiązywał :P
Słuchaj ja za swój egzemplarz dałem stówę ale się opłacało i nie narzekam w tam tym czasie była białym krukiem trudno dostępna , napaliłem się na nią po przeczytaniu paru fragmentów na necie naprawdę dobra pozycja.
Marcin mam pytanie czy w tym nowym wydaniu również kartki są po palcowane krwią.
Właśnie niestety nie ma. Są tylko głowy zombie miedzy rozdziałami. No i okładka z filmu (co trochę mnie zmyliło i musiałem się w księgarni pytać czy to jest na pewno książka Maxa czy po prostu napisana na podstawie filmu) . W środku jest jeszcze zakładka z gry "Dead Island Riptide". I dlatego tak polowałem na tamtą wersję ale cena trochę powalała (nie powiem miałem ponad stówę na wydanie, ale cena była zawsze większa).
Do edycji kolekcjonerskiej gry Dead Island Riptide jest bon do odbioru książki z księgarni po jej wydaniu. Dla tych co nie wiedzą.