Szczerze 2 cęść wydaje mi się zbędna ze względu na szczepionkę, no ale skoro się upierają... Moj typ: szczepionka po jakimś czasie przestaje działac, rozpętuje się piekło na nowo, żona/córka Gerryego zostaje zakażona, a on wyrusza na poszukiwanie leku odwracającego skutki wirusa, wirus okazuje się być bronią biologiczną,zastosowaną przez rząd któregoś z państw- ble ble ble :) Wiem- banał, i szczerze wątpię by twórcom udało się stworzyć coś swieżego, może Wam się uda? Jakie są wasze pomysły?
książka była pierwsza, może tak jak w książce możnaby pokazać przebieg bitew w różnych miastach na ziemii-jak w końcówce filmu pokazana była krótko bitwa o Moskwe, w końcu tytuł do czegoś zobowiązuje
Szczepionka ktora powstala służy tylko jako kamuflaż przed zombie wiec potrzebna jest 2 czesc na zrobiienie szczepionki ktora zacznie przemieniac zombie w ludzi albo przynamniej je zlikwiduje aby ludzie mogli wrocic do normalnosci i odbudowac cywilizacje....
Mój typ: Nie robić drugiej części tak złego filmu.
Skoro zaprzepaścili szansę na dobrą ekranizację, świetnej książki to niech nie brną dalej w bagno.