Przepraszam Was za wprowadzenie w błąd, ale przed wyjściem rano z domu zaczęłam "wypożyczać" ten film, (rozglądam się za nim już od dłuższego czasu) i jak wróciłam wieczorem i chciałam go rozpakować okazało się, że chcą kod a co za tym idzie pieniądze, więc zrezygnowałam bo wydało mi się to podejrzane. Mam nadzieję, że niedługo gdzieś się pojawi, jak się czegoś dowiem napisze tutaj;)
God Damn, nie ma nigdzie, szukam intensywnie i nic! jak ktoś coś znajdzie to niech da znać tym szukającym :)
Drodzy państwo, proszę zrozumieć, że zamiast "wypożyczalnia", oglądamy online. I zapewniam że w takich miejscach film jest.
Jedyne co znalazłem w takich miejscach, to fragmenty "Wrong Cops" tegoż reżysera, ale to jednak inny film jest.. Nie będę Cię namawiał na przesyłanie linka na priv, ale pamiętaj, jeśli nie możesz pisać do mnie priv, z chęcią przyjmę Cię do znajomych ;P
Jeśli nie żadne 'sranie w banie' tylko strona która nie wymaga 30zł aktywacji po czym i tak nie możesz nic oglądnąć to mógłbym na to przystać, Jak coś możesz prive
Nie wiem, nie sprawdzałem zawartości, ale ceny właśnie ok 30PLN.. Poza tym skoro tego filmu nie ma na znanych mi torrentach, znanych mi bezpłatnych stronach online, to dlaczego nagle oferuje go z 20 płatnych stron? Zapłacisz trochę kasy a potem okaże się, że to rzeczywiście szukany "Wrong", tyle że trailer...
Wielkie dzięki :) Na taką wiadomość czekałem. Nie powiem, że nie spałem przez to po nocach.. ale zawsze miło :P