Trzeba przyznać, że to komedia dla ludzi z specyficznym poczuciem humoru :) Warto,
naprawdę warto iść na to do kina, nie pamiętam kiedy się tak uśmiałam!
Ja też! Zdecydowanie polecam, ale tylko ludziom, którzy dobrze się czują w takich absurdalnych klimatach :)
Ubawiłam się setnie na tym filmie, jeśli ktoś tylko lubi absurdalny (w dokladnym tego słowa znaczeniu) humor, powinien ten film zobaczyć :D
Jak zobaczyłem ze komedia w stylu Lincha to aż mnie przetrzepało:) PRAWDA TO? bo jak tak to musze obejrzeć:)
Film nie wzbudził mojej sympatii, chociaż uważam się za osobę ze specyficznym poczuciem humoru. Coś zgrzytało mi w grze pana Jacka Plotnicka, nie przemówiła do mnie jego gra. Oczywiście są ciekawe sceny (np. te w ociekającym wodą biurze), ale dla mnie nie było żadnych zwrotów akcji. Film był monotonny i tylko z niecierpliwieniem czekałam aż się skończy.
Po publice również nie zauważyłam zainteresowania (prócz dwóch, histerycznie śmiejących się osób:).
Nie oznacza to jednak, że nie polecam "Wrong". Bynajmniej! Pierwsze 10 min. zweryfikuje to czy będziesz dalej miał ochotę na oglądanie tego obrazu. Zatem DO DZIEŁA, WERYFIKOWAĆ PO SWOJEMU! :)