PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=320377}

Wschodnie obietnice

Eastern Promises
2007
7,1 36 tys. ocen
7,1 10 1 36292
7,1 55 krytyków
Wschodnie obietnice
powrót do forum filmu Wschodnie obietnice

W filmie roi się od naprawdę dużych błędów. Przykładem choćby tatuaż, każdy kto ma - wie, że pójść do sauny dzień po wykonaniu byłoby godne kamikadze.

Chomato

Nie zakładam, że ja tego nie przeoczyłam, ale skąd wziąłeś ten "dzień po wykonaniu"? Jakie były inne "naprawdę duże" błędy twoim zdaniem?

ocenił(a) film na 9
hamburger_lady

bo film rozgrywa sie miedzy swietami a sylwestrem? duzo czasu nie ma :P chociaz nie powiem, nie lubie takich czepialski, to nie dokument tylko film...

ocenił(a) film na 7
qbiak

Acha. Myślałem, że to dokument. Ogromne dzięki.
Mówiąc serio - jeśli logiczne błędy zwracają uwagę podczas oglądania, źle to świadczy o konstrukcji historii, i tyle.
I jak ruscy mówią "na zdrowie" zamiast "zdarowie" to też mnie dziwi.

PS
A mocne czepialstwo masz o tu: http://www.imdb.com/title/tt0765443/goofs

Chomato

Ludzie, to tylko film. Pokaż mi jakiś bez błędów logicznych czy jakichkolwiek. W każdym jest chocby jedno ujęcie które jest błedem np. aktor pije wode w innym ujeciu woda nie ruszona. Tak było, jest i bedzie.

ocenił(a) film na 8
hamburger_lady

raczej dzień po wykonaniu, bo Semyon, każe Azimowi powiedzieć Czeczenom,że dostaną Kirilla, czyli tak naprawdę Nikolai, ale będą byśleć że Kirilla - za DWA dni.
Nazajutrz tatuaż, i na drugi dzień łaźnia. To jest chyba proste i każdy to wie;] A na poważnie, oczywiście wygląd tatuaży w scenie z sauny jest śmieszny i niepoważny. Są idealnie wygojone, jednak to trzeba zrozumieć, bo tak naprawdę to nie były tatuaże, tylko taki tusz, bo przecież Viggo by się na to nie zgodził;]