miło się go ogląda, fabuła również bardzo dobra, Hartnett i Jackson zagrali naprawde rewelacyjnie. Poprostu dobry film, polecam.
Podzielam zdanie przedmówcy, film swietny, dajacy do myslenia, gra aktorow genialna, godny polecenia kawal dobrego kina
równiż polecam, świetny film, mało akcji ale ogląda się z wielkim zaciekawieniem - bardzo wciągający; ciekawe zakończenie; świetna rola Samuela L. Jacksona i Hartnett'a; wg mnie 9/10
No kurcze, Panowie, zaciekawiliscie mnie, wchodze na filmweb, zeby sprawdzic jak komentarze odnosnie tego filmu no i co widze? Same pozytywy co mnie mile zaskoczylo :))
W takim razie zabieram sie do ogladania:)
Faktycznie film całkiem niezły. Jedynie co mnie w tym filmie drażniło, to kłamstwa jakie ojciec naopowiadał sześcioletniemu synkowi... No cóż, główny bohater często popełnia błędy, jak każdy przeciętny człowiek. Ale takie postępowanie wydaje mi się infantylne aż do przesady. Może i pasowało to do ogólnego charakteru filmu, ale to już jest balansowanie na granicy pastwienia nad głównym bohaterem przez scenarzystę. Scena w klasie była dość sztuczna. No cóż, film taki ku przestrodze, że w ostatecznym rozrachunku nie warto kłamać. Nie warto udawać kogoś lepszego niż się w rzeczywistości, bo prawda jest potężniejsza od imaginacji. Skutkiem ubocznym takiego postępowania jest ból i rozczarowanie jaki sprawia się przyjaciołom, rodzinie, najbliższym. Gra Samuela L. Jacksona to praktycznie ideał. Poezja gry aktorskiej. Zagrał bardzo naturalnie tylko pozornie łatwą rolę. Polecam - ode mnie 8/10.
miałem ten film dość długo i jakoś nie miałem ochoty go oglądać nawet nie wiedziałem o czym on jest postanowiłem go obejrzeć i naprawdę mi się podobał świetna rola Samuela L Jacksona oraz wspaniała fabuła polceam!